Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozdrawiam kafeterian

Krótki seks....

Polecane posty

Gość She83
a kto tu mowi o uprawianiu seksu 2x dziennie. Wystarczy czuc bliskosc drugiej osoby. Ale tego nie wiesz badz nie potrafisz zrozumiec bo nie bylas tak wychowana, masz inny, niekoniecznie lepszy wzorzec wyniesiony z domu. A moze lepszy dla ciebie bo wygodniejszy... ? Badz co badz twoj maz sie na to zgodzil chociaz niekoniecznie mu taki uklad moze pasowac.... Sex macie krotki bo moze twoj maz jest przyzwyczajony do masturbacji (szybko i po sprawie) ?

Gość rany boskie co to za
malzenstwo jak maz musi sie sam zadowalac;/

Macie rację dziewczyny, że go odrzuciłam i nie jest mu lekko :-( Spróbuję to zmienić, bo bliskość w małżeństwie to podstawa. Ja wzoruję się na mojej mamie. Ona też wyprowadziła się do drugiego pokoju. Nie mam dobrych wspomnień z dzieciństwa. Moja babcia - ze strony mamy - też tak zrobiła. Uwierzycie? Takie postępowanie mam w genach. Trochę otworzyłyście mi oczy. Dzięki.

A nie słyszeliście o białych małżeństwach? Podobno jest ich sporo....

Gość moze i jest..
ale chyba decydujac sie na takei cos nie zaspokajaja sie sami bo jaki to mialboby cel;/

Gość She83
niby istnieja te biale malzenstwa ale wydaje mi sie ze miedzy osobami juz w starszym wieku np kiedy oboje maja po 50 lat i wychodza np ponownie za maz. Chociaz nie powiedzialabym ze jest tych malzenstw sporo. P.S. piszesz ze nie masz ochoty na seks ale jak masz miec ochote skoro spicie osobno, wy nawet nie rozmawiacie przed snem... Przeciez to nie malzenstwo a kolezenstwo :D teraz o takim czyms sie mowi fucking friends (sorry za porownanie ale nic innego nie przychodzi mi do glowy)

Pozdrawiam Kafeterian Miałam podobny z tą rzadką ochotą na sex. Stosując tabletki miałam libido równe zeru. No i faktycznie u mnie Nuvaring niesamowicie podniósł libido - praktycznie codziennie kocham się z mężem, choc wcześniej było to dla mnie nie do pomyslenia! raz na 2 tygodnie to był dla mnie wyczyn. my też sypaimy osobno, bo ja śpię z jednym synkiem, a maż z drugim, ale wiem, że to TRZEBA ZMIENIĆ!!!! U was tak samo!!! a co do stosunków, jak kochalismy się rzadko, to mąż po 10 minutach kończył. nie był w stanie dłużej. teraz jak kochamy się często to stosunki trwają duuuuuuuuużo dłużej! i to często na jednym razie się nie kończy. Więc musisz zrobic coś, żeby podnieść swoje libido! no i zaczać sypiać z mężem

Witam dziewczyny Macie sporo racji, bo co to za układ jak mąż i żona śpią osobno :-( Dla mnie to było normalne - wyniosłam to z domu.... She83 - Jeśli chodzi o wieczorne rozmowy to muszę napisać, że były. Tyle, że nie we wspólnym łóżku. Muszę to zmienić :-) Do Mamychłopców - U mnie było tak, że bez zabezpieczenia bardzo szybko zaszłam w obie ciąże. Potem, gdy zaczęłam brać hormony, ochota na seks zupełnie zniknęła. Może gdybym spała z mężem to wyglądałoby to inaczej? W każdym razie 2-3 razy w m-cu to było dla mnie w sam raz, dla męża nie koniecznie. Stosuję plastry prawie rok, ale słyszałam o krążkach, że podnoszą libido i coś w tym musi być. Nawet ty piszesz o zmianie na plus. Pa.

Gość wysokieszpile
Gość Asssia00
wszystko zalezy od faceta i stanu jego podniecenia, niektorzy maja tak jak Twoj facet ze po takiej przerwie jest spragniony i dlatego szybko dochodzi a u innych nie ma reguly czy jest codziennie czy raz kiedys i tak jest krotko, ja rozwiazalam problem teraz wydajac mi sie bardzo prosto, bo za nim do tego doszlam duzo czytalam troche innych rzeczy probowalismy i dalej nic, kupilam mojego mezowi na prezent tabletki na dluzszy seks :) http://climax-suplement.pl/ i regularność dala efekty sa fajne bo na naturalnych skladnikach wiec nie przysparzaja problemow i skutkow ubocznych

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Suczka zrobi ful sex telefonik znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/ u samej góry :).Ze mną możesz sobie pozwolić na naprawdę wszystko

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość Cleo1976
Biorąc pod uwagę stanowisko naukowe, za "krótkie" uważa się stosunki,przy których penetracja trwa 1-2 minuty.Polska średnia to około 7 minut.:) Dziesięciominutowy stosunek nie jest powodem do niepokoju.