Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadeusz

Dlaczego kobiety są złe jak nie dostaną nic na dzień kobiet, albo walentynki???

Polecane posty

Gość amadeusz

- Dlaczego nie złożyłeś mi dziś życzeń? zapytała Krystyna przysiadając się do męża. Taki ładny mamy dzień. Dostałam kwiaty od Marka i Krzyśka z pracy. Nawet szef pamiętał, że dziś Dzień Kobiet. - Przecież wiesz, że Cię kocham. Nie muszę Ci składać życzeń na Dzień Kobiet, bo to takie sztuczne święto odpowiedział mąż Krystyny odrywając się od oglądania programu sportowego. Naprawdę tak Ci zależało na jakiś głupich kwiatkach?

Gość wlasnie prawda
moja zona walnela wczoraj focha bo jej zyczen z okazji dnia kobiet nie zlozylem

Gość www.tnij.org/nokautprezent
o jak cały rok nie mówisz kobiecie że ją kochasz to ona chciałaby przynajmniej raz w roku to usłyszec z okazji takiego święta

Gość nunu1234092
Heh... sprzątamy wam mieszkanie, odkurzamy , myjemy gary, robimy śniadanka - obiadki - kolacje, robimy zakupy, wynosimy śmieci, rodzimy dzieci... a nawet głupich życzeń wam nie chce się złożyć :o Przykrzy jesteście faceci :o "Głupie święto i tyle" zajeźdza mi tu wymówką waszego złego wychowania i wyrachowania... :o bo istnieje jeszcze takie coś jak kultura (niska w waszym przypadku) i obyczaje.

Gość amadeusz
nunu a wiesz jaki jutro mamy dzień?

Nie wiem. Mnie to wisi. Sama jestem kobietą, ale muszę przyznać, że nie rozumiem większości przedstawicielek mojej płci i ich tendencji do przywiązywania wagi do takich pseudoświąt, drobiazgów, dupereli... :O

Gość amadeusz
nunu jutro dzień mężczyzn więc będziesz mogła się odwdzięczyć

Gość sarUn stUn
Bo są durne!Miłość powinno się okazywać na co dzień a nie od święta.A prawda jest taka,że w walentynki i dzień kobiet to się nabija firmom tylko kasę kupując jakieś niepotrzebne poduszeczki serduszka i inne badziewia które w końcu trafiają do śmieci.

Gość sarUn stUn
www.tnij.org/nokautprezent - a jakież to jest święto?Świętem można nazwać urodziny-bo kończy się wtedy jakiś etap w życiu,ale Walentynki czy dzień kobiet??Nie przesadzającie nunu..-ja Ci współczuję faceta który okazuje Ci miłość składa Ci życzenia tylko w te 2 święta.

hmm, każdy pretekst jest dobry żeby sobie trochę to życie osłodzić :)

Gość
zawsze mnie to zastanawia; skoro (blablabla) przez caly rok, to co wam zalezy powiedziec ''kocham, wszystkiego najlpepszego'' w ten jeden konkretny dzien? :D

Gość si tu no vuelvas
dzien kobiet to co innego niz dzien mezczyzn. te swieta wbrew pozorom nie sa sobie rowne. dla mnie przynajmniej, ja widze pewne niuanse w tym i nie mzoemy tego tak ujednolicac, ze faceci to faceci a kobiety to kobiety. wiadomo ze to swieto bylo najpeirw dla kobiet potem zeby bylo po rowno ktos wymyslil dzien faceta. przeciez wiadomo ze oni nie rpzywiazuja wagi dot akichr zeczy, a dla and kobietek jest to abrdzo mily wyraz szacunku i uznania. ja wczoraj nie dostalam zyczen od nikogo(poza tata) i bylo mi przykro..nie ze nie dostalam tylko ze mamy taki wlasnie niski poziom kultury mezczyzn. o ilez latwiej jest sobie wszytsko tlumaczyc tym ze to tylko kolejne glupie swieto, a pofatygwoac sie z zyczeniami to naprawde wielki problem. dla mnie to znak anszych czasow, ze nawet w pracy mezczyzni nie skladali nam zyczen- po prostu staja sie leniwi, zniewiesciali, nic im sie nie chce, i rpzede wszytskim nie doceniaja nas kobiet, ciagle uwazajac siebie za najlepszych. takie moje rozwazania na ten temat..

Gość agaaaaaaaaaa1221
ost.post- wreszcie się z kimś zgadzam tu.!

Gość Bella ciekawa
zależy co chciały na ten dzien kobiet;) Ja, aby wrócił cały;) Nie wiem, czy czytał kaffe, lae takie było moje życzenie;) I je spełnił) No i wrócił:) w nowej fryzurze;) nawet:D I dostałam głebokie spojrzenie oczu;) Co do świąt.. Ci co tak krzyczą, że trzeba okazywac sobie cały rok, a nie tylko w walentynki, dzien kobiet, dzien mamy, babci itp...Tak na prawdę nie okazują ani cały rok, ani w te dni. Dla ludzi, którzy okazują sobie czułosci na co dzien (nie mówię o prezentach) to dodatkowy dzien - walentynki, dzien mamy, babci, dzien kobiet, aby sobie to okazac. :) I nie robią z tego afery;)

Gość filicylek
ja dostałam czekoladę,powinnam całować go po dupie?