Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Budzace sie niemowle

Polecane posty

Powiedzcie mi mamusie jak wasze niemowlaczki sie budza rano to daja znac jakos ze sie obudzily? Placza marudza? Czy moze sobie leza i gaworza? i w jakim wieku sa wasze dzieciaczki.

moja córka ma 5 miesięcy i kiedy sie rano budzi, to sobie gaworzy, bawi się kołderką itp. Mąż, który wstaje i szykuje się do pracy przewija ją i daje jej karuzelke, z którą mała sobie jeszcze trochę lezy. Zazwyczaj od jej przebudzenia moge sobie jeszcze z godzinke czujnie pospać, bo jest spokojna. Po godzinie albo tez zasypia i śpimy jeszcze z godzinę, albo sie zaczyna dopominać, żeby ją juz wziąć z łóżeczka

tak jest właściwie od początku, tyle ze wczesniej musiałam jej dac pierś, bo częściej jadła. Po jedzonku kładam ją jeszcze do łóżeczka na godzinkę i było tak jak wyżej opisałam.

moj synek ma 7 miesiecy i tak od 4 miesiaca jak sie obudzi to sobie gaworzy, bawi sie tez kolderka, probuje zlapac miski z karuzelki i przy tym gada do nich jak najety :) po jakis 30 min. juz mu sie nudzi i zaczyna marudzic :)

to moja 6 tyg ciagle placze w dzien ..Nie wiem juz czasem o co chodzi przebrana najedzona...i ryczy jakby ja ze skory obdzierali a kolek nie ma podaje kropelki bo miala a teraz jest ryk zupelnie inny jak przy kolkach..:/

majoweczka to u mnie jest to samo niestety, maly przebrany, nakarmiony...staram sie go zabawiac ale on placze i placze... :( wiem ze kolek nie ma...mial wzdecia le kropelki pomagaja...( wiem bo slychac:D) tyle ze maly ulewa, a raczej chlusta mlekiem nam strasznie ...lekarz podejrzewa ze to refluks i moze go z tego powodu piec przelyk....

Widze ze rodzilas dzien po mnie :) No moja jest straszna maruda ale w nocy spi mam 2-3 karmienia wiec nie moge narzekac gorzej jakby ryczala cala dobe..ale w dzien mam momenty kryzysu i bezradnosci :( idzie w dekiel dostac..