Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Archive

POMOZCIE!:( brak okresu od 2 miesiecy!:((

Polecane posty

Gość Archive

Nie mam czasu zeby sie wybrac do lekarza a nie mam okresu od 2 miesiecy przy czym nie uprawialam seksu tzk w roli wyjasnienia czyli nie jestem w ciazy. Jestem bulimiczka przy czym nie moge sie nazwac "byla" bulimiczka poniewaz nie wymiotuje od kilku miesiecy ale zdarza sie sporadycznie raz na dwa tygodnie,raczej nie czesciej.. Mam nabrzmiale piersi od dwoch tygodni, faszeruje sie aspiryna(na rozrzedzenie krwi) i nie wiem co jeszcze zrobic zeby okres sie pojawil chcialam tez zauwazyc ze chorowalam jakis czas na grype i chyba jej nie wyleczylam bo znow widze objawy . Moglby mi ktos doradzic czy pozostaje tylko wizyta u specjalisty?

Gość mi również
polopiryna nie wywołała okresu. próbowałam kwiat czarnej malwy również ZERO. gorące kapiele tez..

Gość czarne kowboje
tylko lekarz.....możesz mieć nawet torbiel na jajniku, nie wyleczona może doprowadzić do potrzeby wycięcia jajnika, a nawet dwóch no i wtedy to już w ogóle nie będziesz mieć żadnych problemów z okresem :( na lekarza trzeba znalleźć czas w takich sytuacjach

mam 20 lat, ja nie mam okresu juz ponad 60 dni odkad odstawilam tabletki hormonalne Diane 35 w tym czasie jeszcze mialam pelno stresu + ospe :/ ginekolog i kazalaz mi czekac jeszcze do kwietnia jesli do tego czasu nie dostane mam sie zglosic na wizyte + na usg

Mi ginekolog tłumaczyła ze na opoznienie miesiaczki maja wplyw wiele czynników stres ja mialam w ostatnim czasie duzo nerwowoych sytuacji, choroba tak jak u mnie była to ospa :/ odstawienie tabletek hormonalnych czy zła dieta odchudzanie

Gość Mala zrozpaczona
Mam pytanie do toomuchtears :( a jak odstawilas tabletki to mialas krwawienie z odstawienia? Ja troche bezmyslnie rzucilam tabsy po tygodniu stosowania 2 miesiaca i teraz nawet krwawienia nie mam:( juz 17 dzien:( choc test ciazowy negatywny:(

hej tak ja mialam w styczniu te 7 dni przerwy krwawienie wystapilo u mnie w 5 dniu przrwy, wsumie juz ponad 60 dni nie mam okresu ale mialam raz tak ze strasznie bolal mnie prawy jajnik i raz po w-f mialam lekkie plamienie z krwai, ginekolog kazala mi czekac na swoj okres powiedziala mi ze po odstawieniu hormonow wszytsko musi wrocic do normy uklad hormonalny, i nie widziala sensu wywolywac okres np. zastrzykiem czy jakims lekiem typu luteina