Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie mam pewnośći

sperma w 39 tc

Polecane posty

Gość pytam bo nie mam pewnośći

mam do was takie pytanie czy w czasie stosunku z waszymi M dochodzi do wytrysku do środka ?? czy może zabezpieczacie się prezerwatywą lub stosunek przerywany ?? czytałam w jakiejś książce że sperma jest niebezpieczna dla dziecka ??? czy to prawda ??

Gość to jest groźne
3 tyg przed planowanym porodem należy zaprzestać ć kontaktów seksualnych.

Gość a ja uwielbiam taniec
ja w ciazy zawsze kochalam sie do konca. ostatni stosunek tydzien przed porodem. i wszystko bylo ok, moj gin nie widzial przeciwwskazan.

Gość jasne że to bzdura
ja byłam już 7 dni po terminie i lekarz przepisał mi "na recepte" chłopa z pełnym workiem :) kazał mi sie delikatnie kochać, po sperma rozluźnia szyjke macicy i przyspiesza skurcze. kochałam się o 20 i o 23 z wytryskiem do środka, od 4 skurcze, o 10 do szpitala, o 15 miałam sliczną córeczkę (a wody były już zielone) sperma męża uratowała mnie przed CC ;)

Gość tak dokładnie sex w koncówce
ciąży może przyspieszyć poród - czasem jest nawet zalecany jak własnie ciąża jest juz przenoszona... ...ja tam kochałam się do końca kazdej ciaży - nie było żadnych problemów - ciaze znosiłam swietnie - mam 2 dzieci jedno i drugie urodzone w 39tc

Gość fuj obleśne krowy
:O

Gość ej ale umiecie
ej ale umiecie czytać ze zrozumieniem ????????? !!!!!!!!!!!!! autorka pyta o wpływ spermy na dziecko czy face4ci kończą w środku a nie o to czy kochać się można czy nie !!!!!!!!!! a większość nie rozumie :(