Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ktoś wie....

pytanie w sprawie kompa

Polecane posty

Gość moze ktoś wie....

jak myślicie co mogło się stać z moim komputerem? qrcze siedziałam w necie i raptem ...ciach, ciemno, wyłaczył sie, próbowałam go właczyc i nic, dodam ze to dość nowy sprzeęt, cholera ciekawe ile naprawa bedzie kosztowac

Gość moze ktoś wie....
uuuuuuuuuuuuuuuuuupupu

Gość ja zwariuje z moim sasiadem
jak to laptop, to może bateria mu się rozładowała?

Gość artus
sprawdź wszystkie kabelki czy są dobrze włożone..:)

Gość moze ktoś wie....
nie laptop, normalna skrzynka, a kabelki sprawdzałam już :( tak samoczynnie kabelki by sie obruszały? cholera ten drugi mi muli, chyba mam jakiegoś trojana, którego NOD przepuścił, tylko się pochlastac :(

Gość a moze energetyka wyl prąd
...nod nie przepuszcza trojanków :D

i nie chciał się włączać. kiedy indziej sam się wyłączał co jakiś czas, ale potem działał normalnie - to był problem z zasilaczem, trzeba było wymieniać.

Może być dysk, karta graficzna, płyta główna, zasilacz... Jeśli jest na gwarancji to nie masz się czym martwić :)

Gość moze ktoś wie....
juz nie jest na gwarancji, bo stał nie uzywany, jakies pół roku, ale od 2 m-cy działał bez zarzutu cholweka aleście mnie pocieszyli :( no nic trudno, jakis fachman musi to obejrzeć, biednemu zawsze wiatr w oczy, bo tak składa się , że cienko ostatnio z kasą :(

Współczuję :( Kiedyś padła mi płyta główna w laptopie 2 miesiące po skończeniu gwarancji :O Nowa kosztowała niewiele mniej niż nowy laptop.... Może to nic takiego, ale tak jak mówisz-ktoś musi to zobaczyć :) Czasami to jakaś błahostka, także nie martw się na zapas.

Gość moze ktoś wie....
dzieki czarne.. za pocieszenie :) może to faktycznie nic takiego, chociaz z moim szczęsciem :D a zeby było smieszniej to komp pozyczony z pracy, pracowałam i dali nowego, tego pod biurko, w końcu co miał sie marnowac dobry sprzęt... do kierownika, że pozyczam , bez problemu, ale jak coś drogiego nawaliło to oddam taki i tak pójdzie na...strych, jak to mówią