Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrolina

Kumulacja w totka 12 mln- co byście zrobili z takimi pieniędzmi?

Polecane posty

Gość ladaco
na topiku jest jedna stadnina do kupienia za free:D...degeneruchy:D

Gość ladaco
na forume*

Kupiłabym dom blisko plaży i jeździłabym tam na każde wakacje Kupiłabym mamie jakieś piękne mieszkanie, żeby wreszcie mogła normalnie żyć...No i sobie też jakieś fajne ;) Wspomogłabym jakieś schronisko albo dom dziecka bo serce się kraje, jak się widzi warunki w nich panujące Resztę ulokowałabym na koncie i niech sobie rośnie:) Ale chyba lepiej nie mieć takich pieniędzy, bo człowiek głupieje i przestaje dostrzegać potrzeby innych ludzi Marzy mi się samodzielne dojście do godziwych warunków życia:) To sprawi o wiele większą radość i szacunek do pieniędzy niż wygrana w totka...

Gość tyrolina
ja bym chciała, bo mam tak znajomych i to nie takie złe tam mieszkać, zależy jeszcze gdzie, oczywiście nie chciałabym w Nowym Yorku czy Los Angeles.

"Ale chyba lepiej nie mieć takich pieniędzy, bo człowiek głupieje i przestaje dostrzegać potrzeby innych ludzi" ja tam bogaty nie jestem i też mam wyjebane na potrzeby innych kim ja kurwa jestem? armią zbawienia? niech każdy martwi się o siebie 🖐️

Gość napewno kupiłabym
mieszkanie (albo dom) kupiłabym mieszkanie mamie kupiłabym sobie autko zabrałabym moja córę na super wakacje poleciałabym z najlepsza przyjaciółka na zakupy do paryża

zakupy do paryża buahahahahahahah to w polsce nie ma już sklepów? jakie to smutne :( samice to jednak kretynki :D

Gość tyrolina
a ja bym chciała pracować, bo jeśli nie to bym się rozleniwiła na maksa, człowiekowi potrzebny jest też jakiś kontakt z rzeczywistością. jakbym wygrała 12 mln to bym chciała stracić jakichś 5, jakieś 2 miliony rozłożyć po rodzinie, resztę wspomóc jakieś fundacje a sobie zostawić jakiś mln. Milion to też ogromna suma i też by urosło bardzo dużo.

Ja bym połowę oddała rodzicom:D a resztę to dom wybudować z GARAŻEM, motor http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.motorcycle-usa.com/photogallerys/Honda-MD250.jpg&imgrefurl=http://www.motorcycle-usa.com/584/2777/Motorcycle-Article/Honda-Expands-MD250H-Race-Bike-Program.aspx&h=768&w=1024&sz=131&tbnid=q3-dFrgMXBXTcM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dhonda%2Bmotor%2B2009&hl=pl&usg=__8jrmvluBLwVcNSGW3SCZD2BBmnI=&ei=GzmWS-fjM5OsmwObuZ24Cw&sa=X&oi=image_result&resnum=2&ct=image&ved=0CAsQ9QEwAQ jakiś samochód potem lokata i spokojne życie bez nerwów:) O może bym firmę założyła swoją, 1 % na kogoś potrzebującego z wioski pewnie. I tyle:D Cieszyłabym się:D

Gość tyrolina
a ty jesteś z Bystrzycy koło Wrocławia? mam tam rodzinę ;)

Gość tyrolina
ladaco no właśnie? nie wkręcasz? czemu jesteś aż tak nieszczęśliwy z żoną?

- Dałabym rodzicom tyle ile im potrzebne żeby wykończyli budowę domu i dołożyłabym tyle, żeby mogli sobie spokojnie żyć przez dłuuugi czas. - Kupiłabym dom albo mieszkanie w jakimś dużym mieście w Polsce. - Pojechałabym do centrum handlowego w jakimś dużym mieście i nakupowała tyle ciuchów, ile jeszcze nigdy w życiu nie miałam. Brałabym wszystko na co tylko mam ochotę. Kosmetyki, perfumy, drogie ubrania. - Zabrałabym na takie zakupy mamę, bo zawsze kupowała nam rzeczy, a sobie jak najmniej:) - Tatę, siostrę i brata też bym obkupiła w ciuchy:D - Założyłabym sobie aparat na zęby - Dałabym trochę do schroniska dla psów w moim mieście i do mini zoo też, jest tam strasznie biednie, aż żal tych zwierzaków. Resztę wpłaciłabym na konto, niech sobie leży:) Najpewniej wspomogłabym jakieś biedne rodziny, bo znam takich trochę, a wiem jak to jest kiedy się w domu nie przelewa. Szkoda, że to tylko marzenia:)