Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyrolina

Kumulacja w totka 12 mln- co byście zrobili z takimi pieniędzmi?

Polecane posty

Gość tyrolina

Pięknie jest marzyć, więc ja się zanurzę w takim zapomnieniu na kafeterii ;p Kupiłabym: -super telefon komórkowy na kartę bez żadnych umów -lustrzankę cyfrową za 3 tys albo i więcej -plazmę -wyremontowała dom -kupiła dom w USA i może jeszcze gdzieś jakiś apartament w Hiszpanii -pojechała na zajebiście drogie wakacje -ciuchy,ciuchy, najlepiej zakupy gdzieś w Paryżu ;) -założyła firmę, gdzie bym zatrudniła całą swoją rodzinę -sprowadziła tatę z Niemiec, który zapierdziela za grosze -dałabym, nie oczekując zwrotu po milionie dla każdej rodziny mojej -wspomogłabym różne akcje charytatywne -resztę bym odłożyła do banku żeby rosło w nieskończoność i nikt więcej nie musiał by się od nas martwić za co płacić rachunki i za co żyć

Gość ladaco
nareszcie bym sie rozwiódł:D

Przelal kase do jakiegos banku w Szwajcarii lub Lichtenstein i wypieprzal na podroz dookola swiata na kilka lat.

Gość juunka
przelałabym na konto...i nie robilabym nic:) leżalabym na plazy w miami i miałabym totalnie wszystko w d..pie

duża kasa ma to do siebie że lubi szybko znikać dlatego trzeba ja z głową wydawać ;)

Gość tyrolina
z tą podróżą to niezłe :) oczywiście mogłabym kupić sobie jacht, w Polsce niezliczone ilości działek i domków na Mazurach, w górach, nad morzem. OOojjjeej człowiek by zwariował Tyle kasy to chyba aż za dużo

Gość dfdfd
tez w koncu bym sie rozwiodla!!! kurwa z ta kasa!

wbrew pozorom 12 mln to nie aż tak dużo ... ja bym się wyprowadziła wreszcie z domu, - kupiła dużą willę , wzięła kilka piesków ze schroniska + inne zwierzaki , - zbudowałabym se jakiś tor do nauki jazdy samochodem + mustang i corvette , - założyłabym jakąś firmę , a za pozostałą kasę operacja plastyczna ;) rodzicom bym jeszcze kupiła jakieś duże mieszkanie, fajne wakacje... + nowe lepsze dziecko

Gość dfdfd
ale czekajcie!wygralam i co?musialabym sie z nim podzielic bo wspolnota????w sumie 6 mln za cene nie ogladania jego mordy?WCHODZE W TO!

Gość high low
pyatnie do ladaco a dfdfd - po co wam kasa do rozwodu?

bo to widać niezaradne utrzymanki są :o ma żone lub męża bo sam nie ruszy dupy i nie zarobi :o

Gość tyrolina
no i stałabym się popularna bo dzisiaj w show biznesie liczą się tylko ci, którzy mają kasę nawet beztalencia, które śpią na pieniądzach stają się aktorami i piosenkarzami życie nabrałoby nowych barw bo na razie jest szare jak papier toaletowy No i studiowałabym sobie co tylko bym chciała, na jakiejś prywatnej drogie uczelni i miała własne mieszkanie w końcu. Z jacuzzi i innymi bajerami. A w USA potem bym znalazła pracę, potem męża i żyć nie umierać!

Gość ladaco
po co ? zeby w końcu odedchnąć pełną piersią

tyrolina > "oczywiście mogłabym kupić sobie jacht, w Polsce niezliczone ilości działek i domków na Mazurach, w górach, nad morzem" za 12 milionów??? masz wyobraźnię :-D :-D :-D

Gość ladaco
a jak bym wygrał to wcale bym sie nie musiał dzielić ze tam wspólnota czy cóś..po pierwsze kto by wiedział o mojej wygranej? tylko ja i mój brat:D jak by co to był posag Lusi:D

wynająłbym jakiegoś kozaka, który podłożyłby bombę na Wiejskiej i wysadził w pizdu tych wszystkich kretynów, szczególnie z PO kupiłbym sobie drugiego kota

A ja część pieniążków bym podzieliła po rodzinie, powiększyłabym biust bo mały, kupiłabym wypasione subaru lub evo x, i dom mi się marzy większy, oczywiście mega zakupy i spa przez miesiąc- więcej mi nie brak do szczęścia haha

Gość mixxxxxxxxxx
myślę, co z tą kasą zrobić i nic mi do głowy nie przychodzi. W sumie nic bym nie zrobiła. Mam wszystko, czego potrzebuję. Chcemy wyremontować kuchnię, mogłaby to zrobić za nas firma, ale przyjemniej jest samemu projektować i robić np. szafki. Mam meble, mam się w co ubrać, mam samochód, który jeździ i się nie psuje.... Chcę pracować, bo on próżnowania człowiek obumiera, dosłownie. jakieś wille w Hiszpanii, tylko kłopot. I co ja bym tam robiła, nawet nie gadam po hiszpańsku. Kurde, chyba coś ze mną nie tak.

Gość ladaco
kota? Kamecha:D konia sobie kup:D

Gość ladaco
to kucyka.

Gość ladaco
koty, koty z centralnej Polski.

Kurde, z pięć minut już siedzę i nic nie mogę wymyślić :-) Może bym działkę kupiła, w jakimś ładnym miejscu z ładnym domem, gdzieś na wsi... Ale po co mi? Rodzice mają, jak mam ochotę się wybyczyć to jadę do nich ;-)

Kupiłabym sobie domek w dzikiej głuszy, las, woda, cisza, żeby móc się zaszyć tam od czasu do czasu. Jakiś duży samochód, żebym tam mogla dojechać i pojechałabym w te miejsca, które zawsze chciałam zobaczyć. fajnie pomarzyć :)

Gość tyrolina
ja napisałam że bym pracowała w firmie rodzinnej ;) a co z tym jachtem nie tak? jachty nie są takie drogie, a działki jak działki, nie musiałby być wypas nie jestem przyzwyczajona do luksusu, więc wolałabym swojskie, nieco spartańskie warunki xD a z tym samochodem to dobre, też bym kupiła i to niejeden poza tym skoro kasa by rosła na koncie, to zawsze by mnie było stać na co tylko chcę i w końcu bym poznała jak smakuje życie za granicą, bo nigdy nie byłam

Gość tyrolina
KONIE tak! uwielbiam je! miałabym stadninę!

PS: autorka obezwładniła mnie tym domem w USA... kto przy zdrowych zmysłach z kasą na koncie chciałby tam mieszkać? BUAHAHAHAH :D