Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdddffdfdffddfdffdggddggag

jak mnie wkurza jak ktoś mówi "na dwór" !!!!!!!!!!!! mówi się na pole !!!!!

Polecane posty

Gość kaszmir9111
ja jestem ze śląska! dokładnie ruda śląska! wiadomo że tam gadamy po śląsku. I mówimy że wychodzimy na dwór, a inny znowu powie pódź na plac. Jeszcze co roku do żywca i wiem ze tam mówia chodźmy na pole! ale nie neguje tego !! kazdy mowi jak mowi!!! i nie wiem po co ta nietolerancja!!!! wyjedź na mnie za to ze u nas mówią na dwór albo na plac !!!!

Gość kaszmir9111
miało byc jeżdze

Gość ramoraaa
TakeAGift.pl to portal, dzięki któremu użytkownik może stać się posiadaczem elektronicznych gadżetów. http://www.takeagift.pl/polecam:79089 Starsy są wewnętrzną walutą portalu. Dzięki nim możesz wykupywać gadżety. Starsy możesz zdobywać poprzez: - wypełnienie ankiety startowej - logowania codzienne - zapraszanie znajomych na portal -wykonywanie zadań z działu "Zdobywaj" - ankiety, testy i zadania specjalne - wychwycenie słowa klucz w TAGtalk Polecam http://www.takeagift.pl/polecam:79089

Gość szczecin mówi na dwór
a światło się u nas zapala. To pole mnie mocno zdziwiło, jak pierwszy raz usłyszałam :)

Gość co wy wiecie o polu
Na poludniu mowi sie na pole a ci ktorzy uwazaja ze to wiejskie to was rozczaruje bo na wsi mowi sie ide W POLE a nie na pole:/ Pewnie wiekszosc warszawiakow sie wypowiada bo wiadomo ze nikt ich nie lubi i chca przykozaczyc

Gość katowice mówią
na dwór, na podwórko, na plac... a nie na pole!!!