Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamannnn:(((

czy moge być w ciązy?

Polecane posty

Witajcie Kochane! Wiem, ze nie powinnam akurat w tym dziale zakladac topiku ale mam nadzieje, ze mi pomozecie. Otoz mam takie objawy: wspolzylam z facetem 6 marca bez zapezpeiczenia ( stosunke przerywany), a okres mialam 24-28 luty.tak jak licze to wypada, ze kochala sie na poczatku dni plodnych. Co gosze to mam mam wydzielam sluz koloru jasnobrazowego ( mam nadzerke bo niedawno Pani ginekolog mi powiedziala) jak myslcie skad to jest i czy mozliwe ze moglam zajsc w ciazę?

Gość powyżej dziurek od nosa
nie stać cię na test ?

Gość jestes w ciazy

po 3 dniach test nie wyjdzie a po drugie trzeba było myśleć wcześniej....

Gość nadżerka niewyleczona
a ty ryzykujesz ciąże? wiesz co się może z tego zrobić przez 9m-cy?

Gość alooajjaja
nie przejmuj sie.. stosunek przerywany nie zabezpiecza ale wątpie żebyś była w ciąży. pewnie zbliża ci się okres a te upłąwy to napewno powód nadżerki. zrób test wtedy bedziesz spokojna

Moja Pani ginekolog powiedzial, ze nie trzeba tego leczyc...

a czym się ryzykuje będąc w ciąży z nadżerką ?

na dwoje babka wróżyła...ten jasno brązowy śluz to może być śluz z krwią... Termin wskazuje na plamienie implantacyjne...lub nadżerkę. Dwa że zostaje ci tylko test zrobić ale prawdopodobieństwo jest małe.Nie denerwuj się narazie.

Gość filicylek
miałam taki sluz na początku ciąży...3 tygonie spóźniał mi się okres poszłam na usg prywatnie,zapłaciłam 50 zł ale wszystko było jasne,co w przypadku testu nie zawsze

No własnie mysle te brazwe plamienia to od nadzerki ale najgorsze to boje sie ze moglam miec dni plodne, bo okres wypada mi na 23 marca:(

NO wlasnie co grozi ciaza z nadzerka? A myslicie, ze jak okres mialam 24 lutego do 18 lutego ,a kochalam sie 6 marca to moglam juz miec dni plodne..

Gość nadżerkę trzeba leczyć
wypalić nie wolno jej pozostawić bez leczenia 9 miesięcy to bardzo długo i może ona przejśc w stan złosliwy a w czasie ciąży nie leczy się nadżerek dopiero można po urodzeniu i też nie od razu

Gość nie wierzę że
lekarz kazał zostawić nadżerkę bez leczenie to niemożliwe

Gość nie wierzę że
i to masz nadżerkę, która daje już plamienia i nie leczysz? co za lekarz cię prowadzi? przecież nadżerka w początkowym stadium nie daje objawów a tym masz już plamienia czyli jest głeboka bo brązowe znaczy przybarwione krwią

U mlodych dziewczyn wypalanka jest niewskazana!!!! Moja siostra ma nadzerke i jest w 5 miesiacu ciazy ( ma bardzo dobrego lekarzea) ktory powiedzial ze nie trzeba nic robic

Mam nadzerke, ale nie lecze bo pani ginekolog powiedzial ze nie trzeba bo jest mala..oza tym nigdy po stosunku nie leciala mi taka wydzielina..teraz dosc mocno sie kochalismy i mysle ze to jest powodem

Gość nie wierzę że
jak jest w ciąży to nic się nie robi, ale ty masz już plamienia i lekarz nic z tym nie robi? puknij się w pustą głowę dziewczyno i zapylaj do innego lekarza! jak przejdzie w stan złośliwy to będzie wskazana? Cytologię ci zrobili choć, by sprawdzić stadium? co za zacofanie oszczędności na wszystkim w tym kraju nawet na zdrowiu

Ale nie to chcialm wiedziec ( i tak ide teraz do lekarz wiec mysle ze bedzie ok) tylko martwia mnie te dni plodne.. jak to mniej wiecej okreslic

co ty myslisz, ze ja sie nie przejmuje i nie wyzywaj mnie od pustych bo nie lekcewaze tego tylko jutro mam wizyte! Mnie interesuje tylko czy mogalm zajc w ciaze ... bo troszke sie zagalopowalismy i teraz sie martwie ..

Czy ktos mi powie, czy w tych dniach jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze?

no tak najlepiej jest olac ehhh

Gość dfsfgfdsa
myślę, że jakieś 70-80%

dziewczyno ile można postów pisać??? ŻADNA Z NAS NIE ZNA TWOJEGO ZEGARA BIOLOGICZNEGO! mówię ci-prawdopodobieństwo ciąży jest nikłe, ale jako że jednak ci wsadzał to jest! Zrób za dwa tygodnie test,ale ja bym się na twoim miejscu bardziej nadżera martwiła niż potencjalną ciążą.

Gość pomidoreekekkk
a tak pozatym czy jesteś pewna że był to napewno stosunek przerywany?? bo jesli tak to nie ma powodó do obaw.. oczywiście można zajsc w ciąże poprzez taki stosunek ale jest to bardzo trudne. więc nie panikuj. poczekaj ok. tygodnia i zrób test

Gość dfsfgfdsa
a i poproś o cytologię jak masz nadżerkę, bo ci potem całą macicę usuną i już nigdy nie urodzisz

Gość degustaaa
"oczywiście można zajsc w ciąże poprzez taki stosunek ale jest to bardzo trudne" skąd się zerwałaś panieno?

Gość Wątpiący
17 kwietnia mój stosunek przerywany, obecnie 30lat, bierze ślub, też zastosował kandydatce na moją synową taką technikę....