Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiedys bylo inaczej

list po angielsku pomocy

Polecane posty

Przebywasz na 2miesiecznym kawasyjnym kursie jezykowym w Londynie. MIeszkasz u brytyjskiej rodziny, ale nie jestes zadowolona. Nie masz dobrego kontaktu z dziecmi gospodarzy i nie podoba Ci sie trym zycia rodziny. Napisz list do kolegi w ktorym: -podziekujesz koledze za przeslanie zdjecia -przedstawisz czlonkow rodziny -opiszesz jak wyglada typowy dzien rodziny -wyjasnisz, jak ukladaja sie twoje kontakty z ta rodzina Prosze o pomoc.

Gość
Niestety Ci nie pomogę bo za moją pomoc dostałabyś co najwyżej 3. Tylko chciałam zapytac, co nauczycielka albo co Ty robisz na lekcji języka angielskiego, że nie umiesz tego napisac...

Gość nawet polskiego...
...autorka nie zna...co to za slowo "kawasyjnym" hahahahahaha żenada

Gość na dworze
do roboty leserze, a nie wyslugujesz sie innymi. Widze, ze pokolenie fotka.pl jest totalnie niekumate:O

Gość czarna mamba czekeramba
wyślij mi ten tekst na e-mail : nielsik@hotmail.com - zrobie ci to ale popołudniu bo teraz własnie zbieram dupke w troki z roboty, w domu bede kolo 17 to moge ci napisac:)

Gość idzie wiosna:):)
gdyby czarna mamba zapomniala to ja tez ci to moge napisac, i nie przejmuj sie madralinskimi ktore uwazaja ze nie uwazasz na lekcjach:) twoja sprawa co na nich robisz, zapytalas o pomoc nie o osad, pozdrawiam :)

Gość
A ja wcale nie napisałam, że uważałam na lekcjach ;) Tylko chciałam zauważyć, że w szkole nauczyciele powinni uczyć, a nie zadawać pracę domową której uczniowie nie potrafią wykonać, a skoro Ty nie uważasz na lekcjach to co innego, i wcale nie miałam nic złego na myśli to nie masz co się burzyć. I to było pytanie, a nie jakaś chęć obrazy Cię ;) Więc przepraszam jeśli moje pytanie Cię obraziło.

Gość
idzie wiosna:):) "i nie przejmuj sie madralinskimi ktore uwazaja ze nie uwazasz na lekcjach twoja sprawa co na nich robisz, zapytalas o pomoc nie o osad, pozdrawiam" Umiesz rozróżnić pytanie od osądzania kogoś? ;> A z resztą moje pytanie było retoryczne, więc nie musicie na nie odpowiadać.