Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a 22 latka

Która ma kolczyk w nosie?

Polecane posty

Gość a 22 latka

Jakie SA przeciwwskazania? ile to się goi? miałyście jakieś powikłania? Nos bardzo puchnie?

Gość dostałaś netto
nie mam ale wiem, ze nos nie puchnie (nie powinien). przeciwwskazaniem są wszelkie problemy skórne, bo może się paprać.

Gość myrek.........
ja mam w dupie

Gość dostałaś netto
no i katar częsty, jeśli masz z tym problem, to raczej sobie nie rób kolczyka. i jak często ci krew z nosa leci też lepiej nie rób. a tak to nie powinno być problemu

Gość a 22 latka
no bo nie chce ze spuchnietym nochalem chodzic:) Problemy skórne???? Trądzik??? A to sie woldą utleniona przemywa? ktos powie czy bardzo to boli?

Gość bvbvbvvbbvbv
Kolczyk w nosie = totalna wiocha

Gość pomidoreekekkk
zadajesz takie pytania że już się domyślam że sama chcesz sobie przebic ten nos.... kobieto idz do salonu gdzie zrobią ci to profesjonalnie i bez bólu.... oni już będą dobrze wiedzieli czym masz sobie to przemywac i napewno dadzą ci jakąś recepte, i nie kombinuj sama! są do tego specjalne maście a nie woda utleniona

Przeciwwskazaniem jest też brzydki nos. Nawet gdyby mi się podobały takie kolczyki, nie zrobiłabym sobie go, bo po co to cholerstwo podkreślać? :classic_cool: To też weź pod uwagę :P

Gość dostałaś netto
nie tylko trądzik, ale wszelkie inne problemy, które mogą powodować papranie się i trudności z gojeniem trądzik to nie jedyna choroba skóry :O