Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ;(

mój facet utrzymuje kontakt z byłymi

Polecane posty

Gość do karina..
przeczytaj to co napisałaś i pomyśl że to mówi do Ciebie Twoja najlepsza koleżanka.. co byś jej poradziła gdyby jej facet tak się zachowywał?:)

Gość miska1894
utrzymywanie kontaktu po zwiazku to najgorsza rzecz jaka moze byc.. sluchajcie ja mialam faceta ktory poprostu przesadzal.. jak lezelismy to mi mowil ze dziwnie nie czuc kolczyka w pepku, (jego eks miala) albo mi mowil ze brakuje mi pewnosci siebie.. a ona wrecz byla boginia seksu wychwytywana przez wszystkich. ona go zdradzala ale ja idealizowal, mieszkaja blisko siebie maja wspolnych znajomych wspolne imprezy.. ja nie moge sie z nia rownac.. byla sto razy ladniejsza ode mnie.. najgorsze jest to ze on nigdy nic nei robil zebym poczula sie lepsza od niej.. gdy bylismy razem oni sie przyjaznili i kiedys ona miala problem on lecial jej pomoc byl w stanie swiat przewrocic.. a gdy ja mialam problem to wiecznie mial dla mnie za daleko itd.. naprawde nie warto byc z kims jesli sie ma przeczucie ze go i eks lacza jakies powazniejsze stosunki, a jesli dodatkowo sa przyjaciolmi to od razu sie nie mieszac@

Gość a co to jest narzYczony
Kaino droga hehe do twojej wiadomości - jesteś narzEczoną a nie narzYczonąa, a twój facet to narzEczony. Wstyd, za mąż się pchają, a nawet ojczystego języka nie opanowały.

a co to byka już nie można walnąć? a do kogo to kaino? hehe przygadał kocioł garnkowi

Gość dorellla
venom miał 100 % racji. Ja tak zrobiłam, nie czekałam biernie,bo stwierdzialm, ze to mi przeszkadza i jezeli on nie potrafi tego zakonczyc, to zwiazek nie ma przyszlosci. Troche mi to zjadlo nerwow, ale warto bylo. Jestem szczesliwa i szanowana. Niunianiunia obys sie nie zdziwiła kiedy znajdzie sie jeszcze pewniejsza od Ciebie. Karina no jasne, ze mozna zrobić błąd, ale sfrustrowana stara panna na pewno Ci to wytknie, bo ona taka idealna, bezbłedna, a nikt jej nie chcial, a Ciebie tak.

Gość gość
tNReUH0U1wHrpcR4CwW9KPDV