Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k8f8gfgff

CZY KOKTAJLE ROBIONE W BLENDERZE Z BANANA I KEFIRU ODCHUDZĄ MNIE?

Polecane posty

Gość k8f8gfgff

jak bede pic co dnia taki miks z jogurtu naturalnego i banana?

wiesz same koktajle nie odchudzają, potrzebna jest dieta dotycząca wszystkiego co się je ;]

Gość banany mają najwięcej
kalorii ze wszystkich owoców

Gość k8f8gfgff
banany są spoko i odchudzaja włąsnie

bzdura nie odchudzają grejfruty są najlepsze nie tylko na odchudzanie ale też na cholesterol arbuza jedz ma 90 procent wody w sobie nic nie utyjesz albo truskawki

Gość he he a ja mam
" banany są spoko i odchudzaja włąsnie" ta? od kiedy? :D

Gość mmnbmm
Kotajl bananowy (banan + mleko) piję na przytycie :P

Gość k8f8gfgff
do tej pory jadlam snieg, ale nei dzialalo :o

Gość jasne że odchudzą
10kg na miesiac

Gość jasne że odchudzą
z bananów robi się mączkę dla bezglutenowych dzieci są to bardzo mączysta i koloryczne owoce więc 10 kg na miesiac!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Gość żadne koktaile nie
odchudzą same w sobie mogą usprawniać działenia przewodu pokarmowego i ułatwić odchudzanie, kiedy jemy mniej niż zwykle

Gość 222222
Adam małysz je codziennie bułkę z bananem a jaki jest chudy :D

Gość żadne koktaile nie
ODKAD TO MLEKO Z BANANEM JEST NA PRZYTYCIE? o od kiedy taki kaloryczny owoc wspomaga odchudzanie? powiem ci: od wtedy, gdy dziennie zjesz 4-5 takich owoców i nic więcej wtedy masz szansę

Gość banany mają najwięcej
ja nie jadam bananów ale za to miestęm mięsożerna jak diabli :) Ważę 45 kg. A ty?

Gość dziecko sprawdź zawartość
kalorii w bananie i będziesz wiedziała sama zlicza się te kalorie razem ze wszystkim co jesz w ciągu doby, porównuje z zapotrzebowanie kalorycznym i masz wynik po co głupawe pisanie, że coś odchudza wszystko co jemy dostarcza nam energii a nie ja odbiera niektóre rzeczy mogą być przydatne podczas diet odchudzających, bo usprawniają np pracę jelit ale nic co jemy nie odchudza same w sobie, także nawet to co usprawnia pracę jelit ma w sobie jakieś kalorie i należy je brać pod uwagę planując dietę nie ma takiej możliwości, by coś co spożywamy dawało minus-energię no nie ma:)

Gość dziecko sprawdź zawartość
i jeszcze jedno mają oczywiście rację ci co piszą, że banany jak na owoce są bardzo kaloryczne, więc lepiej uważać jeżeli nie przejadasz się czym innym to możesz śmiało jeśc, ale jeśli masz skłonności do tycia, to radzę z nimi uważać :) one mają i cukier i mąkę w sobie i raczej dosyć tuczą

Gość wyłącz capsa bo oczy
bolą i tekst pisany capsem jest nieczytelny dlatego wybacz, ale nie doczytałam powiem ci tylko, że banany to tuczące owoce

Gość MYLISZ SIE KRETYNKOOOO
hahha mam racje z tym bialkiem i cie to boli

Gość blumenfee
Pozabijajcie się Zależy, ile się czego zje. Jeden ziemniak nikogo jeszcze nie utuczył - za to kilo na raz na pewno. 100g miesa nie utuczy - kilogram tak. Jak masz do wyboru - jogurt kupny truskawkowy, przesłodzony tak, ze się rzygac chce - a obok swój koktajl babanono-kefirowy, bez cukru albo z małą iloscią, to który bedzie lepszy? Jakby chciec tylko to, co "nie tuczy", czyli arbuzy, ogórki, truskawki, jabłka i grejpfruty, to by z kibla nie wychodził.

Gość blumenfee
Jedna laska dobrze napisała - trzeba sobie zsumowac, ile sie dziennie zjada kalorii i TO będzie odpowiedź, czy sie utyje, czy nie. A nie to, czy sie zje jablko, czy banana. Jak ktos już zjadł 3 pizze, to mu jabłko w niczym nie pomoze, a jak ktoś zjadł ledwie 700 kcal, to może i litr takiego koktalju wypić - z tymi tuczacymi bananami

Gość ale ja rozumiem
że autorka postuluję, że ja ten banan ma odchudzić i to jest dopiero dziwne bo może i nie utuczy, ale żeby odchudzić?

Gość banan ma niewiele
mniej kalorii niż ziemniak a do tego ma łatwo przyswajalny cukier co w odchudzaniu nijak nie pomoże

Gość mmnbmm
"BANANY NIE TUCZĄ KRETYNI ODKAD TO MLEKO Z BANANEM JEST NA PRZYTYCIE?" Jaka kultura. Odtąd, odkąd przytyłam 4,5 kg pijąc codziennie koktajle z dwóch bananów i mleka :P

Gość blumenfee
A ja piję koktajl bananowy i chudnę. Co za głupie gadanie w ogóle - jakieś pierdolenie, że to tuczy, tamto nie tuczy, bez policzenia bilansu energetycznego

Gość Verena1
Moje codzienne śniadanko to: 250ml soji płynnej 1 banan Blendruję to i wypijam jest bardzo smaczne i mało kaloryczne. Polecam na pewno żadna z was nie przytyje.