Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diana19482

Przekleństwa mężczyzny

Polecane posty

Gość diana19482

Powiedzcie mi prosze.. jesli mezyczna-ogolnie bardzo rodzinny i pracowity, taki ktoremu zalezy na domu i przyszlej rodzinie, ktora stworzymy za 5 miesiecy...mowi czasem" po ch... cos tam zrobilas" lub "k...cos tam"-mowiac do mnie...to czy tak bywa?Zaznacze ze mnie nigdy nie wyzywa, tylko wlasnie czasem wplata takie przeklenstwa w swoje wypowiedzi...Dodam, ze pracuje i dnie spedza zatem w towarzystwie samych mezczyzn. Po kazdym takim tekscie ja mam w oczach lzy...(on nie wie). Prosilam wiele razy by nie uzywal takich slow..Czy Wasi mezczyzni maja podobnie?Czy ktos ma taka sytuacje?Prosze

Spróbuj wyzywać go od ... jak tylko będzie coś nie tak, może zrozumie jak się wtedy czujesz...

Gość diana19482
naszczekam na niego, tak zrobie dzieki :)

powiedz mu to że nie chcesz aby przeklinał i za każdym razem zwracaj mu na to uwagę

Gość diana19482
Fajnie ze ktos sie podszywa, jesli mu to sprawilo przyjemnosc...

Gość diana19482
zmiana planow wpierdole mu siekiere w plecy :)

Gość akomodacja
mój często klnie, ale ja nie robię z tego problemu, bo pracę ma taką, a nie inną i musi sobie czasem odreagować. już lepiej, żeby sobie powrzeszczał i powiedział do mnie: "po chuj to ruszasz" niż: "kochanie, nie ruszaj", a potem mi przywalił albo poszedł chlać z kumplami, bo musi się wyżyć. zresztą wiele zależy od tolerancji, ja nie toleruję czynów, słowa mnie nie bolą. dlatego nie wiem czemu się przyjęło, że przekleństwa to zło piekielne i jak facet powie "kurwa" czy "chuj" w zdaniu to nie szanuje kobiety :o :o co innego jakby cię od kurew wyzywał 🖐️

Gość beladelamel
moj tez czasami przeklnie i ja tez.. no i co? uzywamy to jako przecinka, a nie wyzwiska :o