Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raknieborakiiii

ubranka dla chłopca super stanie

Polecane posty

Gość wcale nie kupuję butelek
nigdy nie kupuję na aukcjach z ceną minimalną i na takich, gdzie sprzedający oszczędza na kosztach wystawienia dużych zdjęć, na których coś widać dlaczego nie wystawisz od razu od ceny, która cię interesuje i dlaczego nie wstawisz zdjęć normalnej wielkości ? w edytorze wizualnym masz funkcję wstawiania dużych zdjęć za darmo bez ograniczeń

Gość raknieborakiiii
pewnie masz rację ale najzwyczajniej w świecie nie wiedziałam jak to zrobić!! a z tą ceną minimalna masz rację następnym razem zrobie inaczej. jak widzisz to moje początki :)

Gość wcale nie kupuję butelek
wrzucasz fotki na serwer np imageshack - od razu zmniejszasz np. do 600x800 wchodzisz w allegro w edytor wizualny aukcji klikasz na ikonkę dodaj obrazek i wklejasz tam link bezpośredni=adres obrazka i masz duże zdjęcia w aukcji za darmo, ilość zdjęć bez ograniczeń powodzenia w sprzedaży ! ludzie kupują oczami ja lubi ę jak są duże zdjęcia i podane wymiary ubranek . bo każda firma ma inną rozmiarówkę i niektóre ubranka np.62 są tak duże jak 68

Gość marlenka241
nic specjalnego, ja tez nie kupuje z cena minimalna, juz lepiej zaczac licytacje od ceny jaka by cie czesciowo satysfakcjonowala

Gość rakinieborakiiii
super dziękuje Ci z nastepna aukcją na pewno tak zrobię!!!