Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nxxia

ludzie pytanie do was

Polecane posty

Gość nxxia

Co za ludzie, czy naprawdę nie obchodzi was los biednych zwierząt ? Wy tu gadacie o głupich podkładach na gębe, a biedne psy i koty są co minute katowane jeden po drugim, są obdzierane ze skóry żywcem, gotowane żywcem w workach, podpalane, topione i rażone prądem, czy naprawdę to nie jest dla was ważne, aby zaprzestali to robić ? Tylko głupia tapeta na mordzie ? to jest dla was ważne ? Jeżeli tak to ludzie są chorzy, zamiast pomóc biednym zwierzętom to gadacie o głupich szamponach i o tym że ktoś do was w pracy zarywa ... Jeżeli chcecie pomóc tym biednym psom i kotom które są tak okrutnie katowane to wejdźcie na http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ i podpiszcie się, taki mały gest a tak wiele może.

Gość mmnbmm
:( :( :(

a Ty kochana coś robisz poza rozsyłaniem linków do petycji? Ja w życiu osobistym pomagam, uratowałam 8 psiaków ze schroniska, brałam jednego po drugim,szczepienie,odrobaczanie,odchowanie,nauczenie czystości....i do nowych(sprawdzonych!!!) właścicieli-ciężko było? było,ale warto....Na kafe można głupotki popisać...Wiec czuje się usprawiedliwiona...