Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość operator pocztowy pomózcie!!!

operator pocztowy pomózcie!!!

Polecane posty

W styczniu wpłacałam w agencji pocztowej rachunek za internet i tel ,wczoraj tel został mi dołączony a ja w biurze obslugi zostalam poinformowana ze nie zaplacilam za styczen .Agencje zlikwidowali w centrali nie odbieraja tel a w biurze obslugi multimedia nie obchodzi ich ze mnie oszukali i chca odciac internet .Mialam zamiar przeslac im kwity za zaplacony internet i protokol z policji zeby na czas wyjasnienia sprawy przylaczyli mi tel ,ale nie chca sie zgodzic ,co moge zrobic blagam pomozcie

Gość brzydka 26-latka z kafeterii
musisz zapłacić rachunki. dostawcę nie obchodzą problemy agencji pocztowych, to jest problem na linii ty-agencja. i kase pozniej od agencji masz egzekwowac ty a nie dostawca uslugi.

to samo w sumie mi powiedzieli ,jestem zalamana nie wiem co mam robic ,:( nie wiem nawet jak dlugo ciagna sie sprawy w takich sytuacjach ,nie stac mnie przynajmniej w tym mc zeby zapalcic ponownie wysoki rachunek .

Gość brzydka 26-latka z kafeterii
1. trzeba było tyle nie dzwonić 2. trzeba było korzystać z NORMALNYCH form płatności, czyli przelew albo poczta, a nie żadne podejrzane agencyjki pocztowe. przykre, ale prawdziwie. nic innego nie możesz zrobić, jak zapłacić dostawcy usług.

musisz zapłacic jedyne co mozesz zrbic to pozwac agencje do sadu potrwa to niestety i nie wiadomo jak sie zakończy....

mam wysoki abonament a pozatym to jest rach 2 w 1 internet plus tel . Wie ktos moze z Was jak wygląda postepowanie w takich sprawach? czy odzyskuje sie pieniadze