Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karssskaa

Czy mam szanse dostać się

Polecane posty

Gość karssskaa

do technikum? [jeszcze nie wiem do jakiego bo mało ich w mieście] nie jestem uczennicą dobrą łapie wiele trójek a na teście próbnym z dwóch części miałam 50 punktów,uważam się za głupią :(( czy mam szanse? bo ja wiem że do liceum nie ide bo rodzice mówią że ważne żebym zawód miała i średnie.. nie chce iść do zawodówki :(

Gość oczywiscie ,ze masz szanse
isc do technikum technikum to dobry wybór , będziesz miała zrobioną mature i jakis konkretny zawód.

Gość karssskaa
mintaja-a jak sie uczysz dobrze ? i ile miałaś punktów z testów próbnych?

z humanistycznego to coś ponad 40 a z matematyczno przyrodniczego coś ok 30 no to tak bardzo średnio :(

Gość karssskaa
świetnie O.o mało osób miało tak u mnie :O ja się idę pociąć..frajerka ,debilka buu..nie ważne ile się uczę toi i tak mam złe oceny,dziewczyny z mojej klasy w ogóle się nioe uczą i mają takie jak ja..

no weź co Ty gadasz? ja tylko na testach mam czasem dobre wyniki oceny mam słabe, bo mało się uczę, prac nie przynoszę w terminie, np z polskiego na nowe półrocze mam już 5 jedynek i nic więcej za to, że nie nauczyłam się wiersza i wypracowań nie napisałam, muszę poprawić :(

Gość karssskaa
a co miałaś z polskiego w zeszłym półroczu? u mnie pani przewiduje 20 ocen w tym półroczu :O na początek ja z maty noga jestem w ogóle nie czaje maty :O Z testu próbnego miałam 20 punktów :(

z polskiego 4, ale teraz na pewno 3 będzie z matmy, chemii, fizyki też 3 było