Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M A R E K

Tonąc w smutku

Polecane posty

Hej może znacie jakieś smutne piosenki o miłości, albo hmm poprostu smutne. Tak żeby się zdołować na maksa bo w tym jestm dobry ;) a zatem bedę wdzięczny za linki z you tuba i innych.

Gość pączek bez rączek
moj znajomy podzielił się ze mną piosenką zespołu The Shinning -Badly drawn boy z Housa, baaaaardzo dołująca :)

Gość pączek bez rączek
ah no i Yesterday Beatlesów! nie ma to jak smutek po odejsciu dziewczyny...

yesterday to jest ten klimat piękna wspaniała rozpływająca się w myślach tak gorzka że asz słodka piosenka beatlesów ;)

tak piasek bardzo fajny dzieki i prosze o więcej tego typu piosenek dla mnie beznadziejnego

bo zakochuję się w niesamowitych kobietach one o dziwo się ze mną spotykają ale chyba tylko po przyjacielsku a ja robię sobie nadzieje że może szczęście się do mnie usmiechnie staram się ogólnie wszyscy mówia że jestem naprawdę w porządku tylko co z tego skoro jestem sam i nic i cisza i nie ma mnie tak naprawde i jedyne co mi wychodzi to chyba użalanie się nad sobą a więc prosze o piosenki które mi w tym pomogą ;)

nietykalni to nie disco polo ;) znam bardzo smutne ale dzieki za przypomnienie no i jest tez czarny snieg heh tez smutne

19 ale słucham muzyki z absolutnie każdego okresu więc to nie problem. Byle smutne ;)

Gość shape of my heart
j.w.

widzisz jak ja się dla ciebie poświęcam? Wyszukuje piosenki a ty tylko się smucisz... w co wątpię... "Byle smutne;) " te emoty jednoznacznie wskazują na to, że się smucisz :P

widzisz Mintaja ja się do swojej beznadziejności co gorsza przyzwyczaiłem, a smutek czuje ogromny ale jesli nie chcesz to nie wierz nie o to mi chodzi. Ale fakt piosenki mi wyszukujesz za to jestem wdzięczny.

masz 19 lat, jesteś młody to pewnie się ułoży jeszcze :)

może i tak ale na razie jestem smutny i czuje sie okropnie nic nie ma sensu jak sie nikogo nie ma. Ale kiedy brak perspektyw i pozytywnego myślenia że, a może się uda to juz jest katastrofa więc prosze o smutne piosenki ;)

Gość lilka19
Najpieniejsze i najsmutniejsze zarazem, moje ukochane: My sweet prince i Without you I'm nothing- Placebo

Gość lilka19
konieczie posłuchaj, mi pomagaja kiedy mam doła....

lilka 19 i Monika wielkie DZIĘKI bardzo mi smutno... nie znałem tych piosenek własnie sobie ściągam i słucham

Gość lilka19
Ja też mam czesto "takie" dni...wiec doskonale rozumiem.....a Placebo to dla mnie lekarstwo dla duszy...łącze sie z tobą w bólu.....

Mintaja dzięki znam oczywiście ale jakże życiowe a jak patrze na ta panią z teledysku to jakoś przypomina mi się moja ...hmmm prawie jak moja no chyba że tylko w myślach dziewczyna. Choć podobna nie jest