Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brown

Zastosowałam zasadę

Polecane posty

Zastosowałam się do zasady "Najlepszym kontaktem jest brak kontaktu" i co? I nic. On nie odzywa się już od 2 tygodni, ja też milczę. Myślałam, że jeśli nie będę się odzywać on coś napisze, a tu NIC!!!! Wiem co napiszecie i napiszcie, chcę to usłyszeć...

"Zastosowalas taka zasade", wiec, trzymaj sie jej. Decydujesz o czyms, miej swiadomosc wlasnych decyzji. Patrz stopka w Twoim profilu :D

Gość Seni84
też mam zamiar ją zastosować.... zaczęłam tydzień temu... na razie nic, nie odzywa się, nawet życzeń na dzień kobiet nie przysłał :/

Tak, tylko, że to nie jest mój facet a tylko znajomy, więc tutaj jest różnica. Wiadomo przecież, że znajomi nie zawsze muszą ze sobą codziennie rozmawiać. A jednak jakoś tak boli to, że się nie odzywa.

"Krolowo wlasnego losu", to, ze on nie jest twoim chlopakiem nie ma znaczenia. Znaczenie ma to, jaka decyzje podjelas. Jest ci przykro, to znaczy, ze twoja decyzja nie byla przemyslana do konca.

Gość Polac
Bo po co się bawicie w jakieś gierki, zamiast szczerze pogadać?

Nie lepiej po prostu napisac do niego, a moze on tez "lubi" bawic sie w takie gierki ;/Sami sobie utrudniacie zycie ta wasza niby "duma"

Gość forumkowa
mialam tak samo, zastosowalam ta sama zasade... minely juz chyba dwa miesiace i cisza, ale ja juz nie czekam, od dawna. po dwoch tygodniach jego milczenia dowiedzialam sie, ze kogos ma... u Ciebie tak byc nie musi oczywiscie :)

Oczywiście, że być nie musi, ale już pewnie nie jest zainteresowany. Tak myślę ...

Tak to jest jak się oboje zaprą i nie piszą, jak ja się cieszę że mój uwielbia codzienny kontakt, początkowo myslałam że mu się narzucam, a tutaj niedawno dowiedziałam się że poprzednie adoratorki spisywał na straty, bo potrafiły się przez 4 dni nie odzywac, a on musi czuc ze komus zalezy i ze sie stara :) Tak że m.in. dzięki temu że niektóre stosują tę zasadę, zakochał się we mnie :D

Gość yolQa
do mnie facet odzywa się zawsze dokładnie po 30 dniach - raz w kryzysowej sytuacji odezwał się po 16dniach, ale to był wyjątek.. gdyż odezwał się po 30 i go spławiłam, więc drugie podejście zrobił po kolejnych 16.. z kwiatami, winem.. i zmiękczył mi cwaniak serce :D takie nieodzywanie się z obu stron w naszym przypadku występuje średnio co 3 miesiące i jest bardzo zdrowe dla związku - tęsknimy oboje strasznie :D