Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmir911

dekoloryzacja!!! pomocy

Polecane posty

Gość kaszmir911

witam ! moj naturalny kolor wlosow to sredni braz. Coś mi szczeliło do głowy że chcialabym miec czekoladke na glowie. Kupilam farbe i niestety kolor wyszedł za bardzo ciemny ;/ takkby podchodzil pod czarny... na cale szczescie troche mi sie splukał. Oglądam stare zdj i zatesknilam za moimi naturalnyi wloskami :( chcialabym sie zapytac czy po dekoloryzacji i ponownym zafarbowaniu na kolor brązowy bede miala ładny brazowoy kolor? chcoiaz troszke jasniejszy od tego co mam teraz :/ po jams czasie zrobie sobie jeszcze pare pasemek bond. wlosy farbowalam na poczatku stycznia. prosze o rady :(:(

Gość ladaco
witamy

Gość tak bedziesz miala
tylko sobie wlosy zniszczysz

Gość zwyczajnaniezwyczajna
przyjdz do mojego salonu to ci zrobie ładny braz...:)

Gość ddddddddddddaa
jak weźmiesz jaśniejszą farbę od tej to będzie ok ale weź farbę z tej samej firmy co miałaś wcześniej

Gość kaszmir911
wiem ze zniszcze :(:( ale co mi innego zostalo :( chce miec brazowy kolor a mam podchodzacy pod czern :( a nie wyjda mi jakies plamy? kurcze tak bym chciala miec czekoladke albo złocisty braz... ehh

Gość kaszmir911
wiesz boje sie że farbujac na jasniejszy odrost wyjdzie ajsny a koncowki dalej ciemne beda :( ja juz nie wiem co mam robic... raz sie skusilam na farbowanie calej glowy i jeszcze za ciemno wyszło :/ zawsze mialam blond pasemka.. ale wlosy mi sie niszczyly wiec zapuscilam do moich naturalnych.. a teraz to :(

ddddddddddddaa co to za głupoty piszesz!!!!! Nie znasz sie to nie doradzaj!!!!! Nigdy ci nie wyjdzie jaśniejszy kolor na ciemnych włosach dez dekoloryzacji...no chyba że masz naturalny kolor tzn nie farbowany nigdy!!!!!

Gość kaszmir911
zwyczajnaniezwyczajna doradź mi prosze. moze wysle ci moje zdj z naturalnym kolorem? i aktualne?

Gość kaszmir911
a moze pasemka sobie zrobic? ale to tez rozjasniaczem prawda?

ja w takiej sytuacji robie moim klientką refleksy. Biorę delikatną farbę rozjaśniającą i robię dużo refleksów a na sam odrost nakładam jaśniejszy odcień np. czekolady. Później staram sie trochę zmyć farbę z refleksów i na całe mokre włosy nakładam ten odcień czekolady co na odrost. Tzn. biorę trochę farby i miksuję wszystkie włosy... Wychodzi piękny czekoladowo złosisty brąz.Takie refleksy pięknie wyglądają a włosy nie są WCALE zniszczone.

nie rób dekoloryzacji, to bardzo silny zabieg. Moja znajoma, zrobiła i strasznie ale to strasznie zniszczył jej włosy! Musiała ściąć włosy :O a miała takie piękne, długie i gęste :/

Gość kaszmir911
jutro chce isc do fryzjerki zapytac czy zrobilaby cos takiego.. z tymi refleksami nie jest głupie ;) ale jak ja mam to przekazac fryzjerce? zeby zrozumiala co chce? a ile taki zabieg kosztuje? tak mniej wiecej.. ile ty za to bierzesz

Gość kaszmir911
ahaa i co jeszcze jak wlosny odrosna? jak poźniej farbowac?

Jasne, że musi być dekoloryzacja ale uważaj, ja miałam robioną jakieś dwa tygodnie temu - miałam czarne włosy, farbowane kilka razy i po dekoloryzacji wyszła mi część włosów jasniejsza, a część ciemniejsza, ogólnie taki mały mix, na obecną chwilę nie wygląda to zbyt dobrze (ogólnie jak po nieudanym farbowaniu) :( ale ponoć po następnym farbowaniu ma się wyrownać, hmm zobaczymy.

ja za to biorę ok 120 zł ale mam zakład na wsi...a w mieście to może kosztować z 300. To jest w sumie mój pomysł bo nie chciałam ściągać klientką koloru rozjaśniaczem no wiec tak długo kombinowałam aż wymyśliłam...i wychodzi to super. no i włosy sie nie niszczą. Zajdz i powiedz ze chcesz refleksy...powinna zrozumieć. Albo pokaż zdjęcie ale pewnie Ci powie ze ci to nie wyjdzie na ciemnych włosach...bo to w końcu mój pomysł :) A skąd jesteś?

Gość kaszmir911
no wlasnie ja sie tez boje ze bede miala plamy :P kurcze nie wiem co mam robic.. czekam na odpowiedź mojego pytania od zwyczajnejniezwyczajnej ;D

Gość kaszmir911
jestem z rudy śląskiej. woj. ślaskie

ja płaciłam 130 z farbowaniem w takim średnim mieście. Fryzjerka ponoć bardzo polecana, z resztą nie byłam tam pierwszy raz, a jednak nie poszło do końca tak jak miało, hmm ale może to dlatego, że miałam czarny kolor.

Gość kaszmir911
a wlosy lonowe tez mi zafarbujesz???

no to godzinka i jesteś u mnie :)

Gość kaszmir911
a ty skad? podszywy jestescie zalosni ;D

jak ci napisze nazwe miejscowości to i tak wiele ci nie powie...bo to wioska. Ale mam nadzieję ze wiesz gdzie jest Skoczów no to do mnie jest 15 km bliżej od Twojej strony.

Gość kaszmir911
nigdy tam nie byłam :P moze podasz meila ? posle ci moje zdj aktualne i powiesz czy da sie cos z nimi zrobic ;)?

podaj m swojego i wtedy wysle ci na niego mojego...nie chce tu wstawiać swojego adresu

Gość ale jesteście niecierpliwe
wystarczy troch ę odczekać, myć włosy codziennie szamponem przeciwłupieżowym i kolor sam wyblaknie....w maks 2 tygodnie a wy jej radzicie pasemka, cudy niewidy i dekoloryzacje....ile już było takich topików, to oczywista oczywistość że wybierając farbę pt "BRĄZ" powinno się wybierać odcień jaśniejszy od tego jaki chcecie bo przeważnie kolory wychodzą ciemniejsze od tych sugerowanych na opakowaniu jelsi kolor wyjdzie za jasny to zawsze łatwiej to poprawić szamponetką niż rozjaśnić kruczoczarne włosy.... ach baby baby jak dzieci jesteście, zamaist chwilę pomyśleć to na jedną farbę drugą, trzecią a potem płacz że włosu spalone i wypadła połowa

Gość kaszmir911
to odezwij sie na gg 1169017

Gość ale jesteście niecierpliwe
myj codziennie szamponem przeciwłupieżowym i zobaczysz zdejmie nadmiar koloru