Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafascynowana_

pierwsza randka ... poradzicie cos ?

Polecane posty

Gość zafascynowana_

Co robić, czego nie robić, aby była udana ? Zeby go sobą zauroczyć nie piszcie b ądz sobą - ja wiem to dobrze, ale jak byc sobą kiedy jest sie takim spiętym ? To moja pierwsza randkaw życiu wiem , ze były juz takie tematy, ale to nie to samo co porozmawiać potrzebuje "złotych rad" mam 17 lat i nadzięje że mnie nie wysmiejeie

Gość zafascynowana_
nie umówiłam sie na seks o czym Ty ? Umówiłam sie na kolacje

Gość życie nie bajka_
uśmiechniaj się i jakoś samo sie rozkreci :)

Gość życie nie bajka_
usmiechaj *

Gość zafascynowana_
prez cały wieczor mam sie usmiechać ? nie no problem w tym ze na mysl o tym czuje sie - brzydka to brmi głupio ale tak jest jak tak lubie siebie to mam wrazenie ze jestem brzydka i o on we mnie widzi :(

nie ma złotych rad :) Jeśli Cię zaprosił to zdecydowanie oznacza to, że coś w Tobie zobaczył, więc głowa do góry. Tematy do rozmów, hmm same wyjdą w "praniu" ja mogę tylko doradzić żebyś rozwijała temat - oczywiście jeśli coś będziesz wiedzieć, a jeśli nie to po prostu pytaj, będzie mniej krępujących, milczących chwil. W ogóle na pierwszą randkę fajne jest kino - z góry macie zapewniony choćby jeden temat - film który widzieliście, a reszta jakoś się rozwinie.

Gość freska na wall
na pierwszą randkę kino? oszalałaś? jak chcesz poznać lepiej faceta? po ciemku oglądając film? bo chyba po to się idzie do kina?

przecież nie napisałam, że tylko kino!! Po kinie, można iść, hmm autorka topiku jest nieletnia ;) więc na gorącą czekoladę :D

Gość zafascynowana_
myslelismy o kinie a potm sc coś zjesc zaproponował sushi ja tez lubie fajny pomysl tez pomyślałam ze jak wybierzemy fajna komedię to wyjdziemy z kina rozluznieni w dobrych humorach i ędzie o czym gadac hehe co myslicie ?