Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet________________________

Tak mi bez niej źle...

Polecane posty

Gość lilia wodna...
Nie ma za co Facet:) Powiedz i jakie jestescie znaki zodiaku?Ty i ona?

Gość Lilly Evangelin Ewellin
długo już nie jesteście razem?

Ja - koziorożec, Ona - wodnik. Razem 2 i pół roku.

Gość Lilly Evangelin Ewellin
oj to raczej nie licz na spokojne życie z wodniczką:) zawsze bedą powody do kłótni, taki temperament...ale za to nie bedzie nudno;)

Gość lilia wodna...
Koziorozec....strasznie uparty nie znajacy slowa kompromis .... Tak jest u Ciebie?

Moj znajomy zakochal sie w dziewczynie majac 15 lat. Klocili sie bez przerwy, byl stres w domu, szkole i tak przez pare lat. Az w koncu jego rodzice tego nie wytrzymali i kazali sie im rozstac. Nie taka prosta sprawa, dlatego wyslali go za granice. Przez 4 lata na obczyznie mial wiele przygod jak i nieudanych zwiazkow. Teraz ON i ONA znow sa razem i szczesliwi. Z jednej strony mieli czas do namyslu, charaktery sie im pozmienialy, ale najwazniejsze w tym wszystkim jest, ze "stara milosc nie rdzewieje". Facet, jezeli naprawde ja kochasz to nigdy jej nie zapomnisz i uczucia nie wygasna. Jezeli nie, to z nastepna kobieta BYLA pojdzie wzapomnienie. Powodzenia

Gość lilia wodna...
Jak dlugo NIE jestescie razem?

Gość jedna mała m
No niestety miłości się nie zapomina, choćby upłynęły lata. Inny związek będzie tylko namiastką, więc po co się wiązać ?

Gość ldhfvldjfhgfdgfgfgfg
facet, ile macie lat??? Ile ty a ile ona?? długo mieszkaliście razem???

Gość gogolinka
jak to przeczytałam to jakbym czytała to o sobie......ehhhhhh co się dzieje w naszych głowach to aż trudno to opisac...

lilia wodna... Przyznam, jestem uparty, ale tylko w sprawach dla mnie bardzo istotnych. W sprawach codziennych staram się iść ludziom na rękę. Co do rozstania, to praktycznie od miesiąca widywaliśmy się rzadko, raz, czy dwa razy w tygodniu, tak tylko, żeby się spotkać, pogadać i podtrzymać kontakt. W niedzielę zabrałem moje rzeczy, teraz w ogóle się nie kontaktujemy. Pani od Niemieckiego Dziękuję za tą historię. Dodaje otuchy.

Gość mikooooooo
Mam tak samo w związku wszystko tak pieknie było na pocztku a teraz klotnia na klotni...ja już nie daje rady wiem że on nic nie chce zmienic...jestesmy różni i niedopasowani odejde niedłgo od niego...bo wiem że takie układy nie mają sensu:(

Gość lilia wodna...
Rozumiem ze mieszkaliscie razem?

Gość prym panna
facet, tak już jest jak się niedojżałe dzieci bawią w miłość :O A co by było jakbyście wpade zaliczyli? Jeśli teraz nie umiecie się dogadać, to po ślubie będziecie umieli? Z dodatkowym "ciężarem i problemem"? Ty się tu smucisz, a co mają powiedzieć osoby które były po 6 lat w związkach albo i dłużej? Co mają powiedzieć żony, których mężowie zostawiają bez środków do życia? Ty jesteś młody, masz czas jeszcze na miłość. To pewnie nie twoja pierwsza i nie ostatnia.

Gość prym panna
niedojrzałe, sor, w biegu pisze :D

Gość lilia wodna...
kazdy wiek ma swoje problemy, tak jak kazdy etap zwiazku. Jasne ze sa osoby, ktore maja gorzej, ale sa tez te ktore lepiej.Po co pocieszcza sie tymi zlymi przypadkami? Nic na sile, ale nie pozostan bierny.

lilia wodna...: Co do wcześniejszego pytania, to nie mieszkaliśmy razem, ale ja spędzałem u Niej praktycznie większość mojego czasu, kiedy nie musiałem być gdzie indziej. prym panna: Masz rację, mając wspólne zobowiązania, dom, dzieci jest się w nieporównywalnie gorszej sytuacji... Stąd też moje wątpliwości, o których napisałem w pierwszym poście.

możesz mi napisać ile macie lat??? Dlaczego odpisujesz wybiórczo??? Jakie macie wykształcenie???

a w dupie cie mam 🖐️

Gość prym panna
a myśleliście o jakiejś terapii? Może psycholog by pomógł??

Gość zielona_fala
moim zdaniem jesteś toksyczni oboje na odległość kochacie się a blisko nienawidzicie to tak z prosta czasem tak bywa chciałoby się inie wychodzi na twoim miejscu bym odpuścila dała czasowi czas mimo ,że tęsknisz wspominasz te miejsca wspólne kochasz a może tylko myślisz ,że jeszcze ją kochasz ech facet

Gość lilia wodna...
i jak ci się układa? Nie zaglądasz już na forum...?

Zaglądam, zaglądam... ;) Jak mi się układa ... no cóż, postanowiłem nie robić nic na siłę i dać sobie trochę czasu na pozbieranie myśli i trzeźwe spojrzenie na całą sytuację. Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam !:)

Gość lilia wodna...
Facet Idz do baru ze znajomymi, zabaw sie, bedzie troszke lepiej, przez chwile :) w ktorej czesci Polski mieszkasz?

No właśnie postanowiłem odnowić trochę zaniedbane relacje ze znajomymi. Jestem z Wrocławia.

Gość lilia wodna...
Zycie nocne jest piekne we Wrocławiu, takze do dzieła :)