Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze trochę i

odechce mi sie seksu !!!

Polecane posty

Gość jeszcze trochę i

Moj facet nie jest zbyt hojnie obdarzony przez nature, cóż - trudno. I wobec tego mam pytanie - która pozycja jest dla nas najlepsza ? Moj byly chłopak byl 'sporo' wiekszy a seks z nim byl bajeczny ( i na tym koncza sie jego zalety) i drugie- czy rzeczywiscie rozmiar ma jakies znaczenie ? nie jestem az tak bardzo doswiadczona

Gość mariolka ;]
rozmiar ma znaczenie pod tym wzgledem ze niektore pozycje odpadaja, jak jest maly to jeszcze spoko, gorzej jak maly i cieniutki, wtedy mozesz liczyc tylko na jezyk :) wybieraj pozycje w ktorych on moze caly w ciebie wchodzic ;]

Gość jeszcze troche i
tzn jakie ?

Gość mariolka ;]
glownie pozycja misjonarska, od tylu na stojaco, na jezdzca, pozycje boczne, mnostwo jest takich pozycji poczytaj w necie

Gość jeszcze troche i
probowalam, rewelacji nie ma. Za mloda jestem na rezygnacje z seksu , niestety

Gość mariolka ;]
no coz, to pozostaje ci oral :)

Gość jeszcze troche i
hehe, dobrze , że chociaz pod tym względem jest ok :) Ale tak na poważnie - nie będę zmieniać faceta, bo ma za małego penisa ... chociaż widzę , że coraz bardziej brakuje mi prawdziwego seksu

A iść do biblioteki wypożyczyć kamasutrę i poczytać samemu nie łaska ? ta wiedza od setek lat jest aktualna i warto do niej sięgnąć...

rozmiar jest potrzebny dla mamusiek, co chcą mieć pewność, że zostaną zapylone za pierwszym razem. Duży fiut , dochodzi do samej szyjki macicy, spuszcza się i plemniczki mają , krótką drogę do jajunia i zapylenie na 100 procentasów.

Gość
wszystkie pozycje umozliwiajace gleboka penetracje lub regulacje przez kobiete np. kolana do brody ;) albo jak jestes na gorze