Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OdettaPraline

Lesbijki,ich normalne życie.

Polecane posty

Witam :) Jestem lesbijką i mam najwspanialszą narzeczoną na Świecie,choć mam dopiero...16 lat ,tak,16 ;) Może się to wydawać absurdalne ,lecz na prawdę nie podniecają mnie faceci, czuję się wśród kobiet lepiej i tylko one podobają mi się. Jestem z moją dziewczyną już od roku i na pewno będzie o wiele ,wiele dłużej... :) Czy znajdą się tu jakieś lesbijki by opisać swoje życie z kobietami? :) Jaki jest Wasz pogląd na ten temat? Interesuje mnie to,ale bez zbędnych wulgarnych komentarzy. ;)

Gość zabraknie ci kiedyś
wielkiego murzyńskiego kutasa w analu wspomnisz moje słowa :classic_cool:

Oczywiście musiał się znaleźć ktoś ,kto napisze coś głupiego. No cóż ,odpowiem po prostu,że NIE,nie zabraknie ;) Uprawiam seks z moją dziewczyną i jest mi cudownie. Istnieją także sztuczne penisy,więc na prawdę nie czuję potrzeby seksu z "prawdziwym" facetem... Bo seks z kobietą jest nieziemski :)

Gość zabraknie ci kiedyś
zauważ że nie znalazł sie nikt kto napisał by coś mądrego wiec doceń moje rady :classic_cool:

Gość
nie jakis tam ktoś :classic_cool: tylko sama nasza P. prezes Pśp :classic_cool: cześc PAletz :) 🖐️

zabraknie ci kiedyś - doceniam sam fakt wysiłku jaki włożyłeś (??) w pisanie tej wypowiedzi ;p Ale serio , bardzo dobrze mi z kobietą i tego będę się trzymać... ;) A poza tym - nie lubię seksu analnego AŻ tak :P

Gość
Paletz wkładA bo to ona :classic_cool:

Gość idz spac ty głupia lesbijo
lesbijska suko nikogo to nie interesuje wiec nie rozwijaj na darmo tego bezsensownego tematu

Gość
a jak nie ona to mi wstyd :classic_cool: 😭

Gość no to możesz się wtydzic

Jeśli Cie nie obchodzi ,to po co w ogóle wchodzi na ten temat? Absurdalne. Anonimowo każdy taki mocny w gębie, a nikt by się nie ośmielił powiedzieć lesbijce tak prosto w twarz, chyba że byłaby to jakaś dziwka. No ale czego się spodziewać po takim kraju i jego obywatelach... ;)

Gość czekamy na twoje kolejne
wypociny :classic_cool:

Gość a tak swoja drogą to ja ci
moge pociągnąć z dyńki prosto w twarz

Mam koleżankę tej orientacji. Całkiem normalna osoba. Też mam 16 lat, ale ja nie jestem:)

Zaskoczę Cię,nie sprawia mi to żadnego wysiłku ;) A teraz idę spać , a Wy piszcie sobie dalej co tam chcecie,bo przecież to taki zabawny temat ,heh. A chciałam tylko ,kurwa,zobaczyć czy jakieś lesbijki też wchodzą na kafeterie... Dobranoc.

Gość jedziesz dalej bejbe
jesteś prawdziwa gwiazdą ludzie cie kochają za te posty wykorzystaj taka okazje

No a jaka ma być? Wszyscy (oprócz niektórych... ) są 'normalni' ,jakby nie patrzeć. Co za różnica jaką ma orientację? Kocha człowieka,nie ważne jakiej płci jest.

Gość
ta "kurwa" obnazyła emocje :classic_cool:

Gość
ze świadomoscia, ze druga taka moze sie już nie przytrafic?:classic_cool:

Gość o jacie pierdziele
dziwiął mnie dzwne rzeczy

Gość PANIENKA WAWA
Witam wszystkie dziewczyny... Ja nie wiem co we mnie wstąpiło. Mam 21 lat, żyje od 3 lat w związku z facetem, ale od pewnego czasu kręcą mnie fajne i ładne dziewczyny :) O łóżku nie myślałam narazie, ale podnieca mnie bardzo taniec z dziewczyną i pocałunki, nic więcej nie próbowałam:) Ale nigdy nie mówię nigdy! Jestem trochę taka pogubiona. Chciałabym zorganizowac spotkanie w Warszawie dla dziewczyn takich jak ja. Czyli takich które lubią się dobrze pobawic w Klubie, potańczyc, całowac:) a które nie wiedzą za bardzo gdzie i w którym kierunku uderzyc...