Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adelaa80

Faceci to dranie !

Polecane posty

Witam. Chciałabym podzielić się z Wami moim przeżyciem w którym stwerdziłam ze nie mężczyzni potrafią być perfidnymi oszustami i krętaczami. Moja historia sięga przeszłego czasu keidy to wraz z koleżankami wybrałysmy się na impreze i pozanalismy świetnych facetów(Myśmy były w 3 a ich dwóch). Zero jakiej kolwiek gadki typu mała, albo co kolwiek co mogłoby wskazywać na to ze to typowi podrywacze. Po dłuższym okresie czasu może po pół roku znów ze znajomymi spotkałysmy ich w klubie. Gadki szmatki. I po kolejnym dłuzyszym okresie czasu w tym samym klubie znów się na Nich natknełysmy, Dawid podobał mi sie nawet nawet ale cuż z tego co było poł roku temu miał dziewczyne wiec niezwracałam zbytnio na niego uwagi ale, tu sie zaczyna cała moja historia. Pewnego dnia siedząc przed telewizorem dostałam telefon. "Cześć tu Dawid. Wziełem Twoj numer telefonu od Twojej koleżanki , chciałem się Ciebie o to spytać osobiscie ale już nie mogłem Cie znaleśc." Co dziś porabiasz może wyskoczymy gdzieś bo wcale sie nie znamy a moglibyśmy się poznać" Wporządku i tak mieszka zagarnica wiec watpie czy cokolwiek mogłoby z tego wyniknąć wiec nawet się w niego nie wkręcałam. Pojechalismy tego dnia nawet na impreze razem i najbardziej zauroczyło mnie w nim to (ja młoda osóbka 20 lat on 25) ze sie w zaden sposób do mnie nie dobierał. Kulturalny i inteligentny. Za kazdym razem gdy odprowadzał mnie do domu był tylko uścisk dłoni i nic wiecej. Jezdziliśmy do kina, razem na imprezy i to iwyłacznie sami. No ale po dłuzszym czasie musiało wkońcu dojść do zbliżenia począwszy na pocałunku skończywszy w łózku. Coś pięknego.Nigdy nie wyobrażałam sobie ze takie coś mnie spotka. Idealny mężczyzna. No tak mi się tylko wydawało.Widywaliśmy sie praktycznie dziennie zabierał mnie do kina, na kolacje spacerki i te jego obiecanki. Że jak skoncze szkołe to mam do niego przylecieć bo obecnie tam pracuje, ze jestem wyjątkowa ze mnie szanuje, ze poszukamy pracy dla mnie, wspolne mieszkanie. Ja oczywiscie podjarana super bede mogła sie wykazać w kuchni itp itd. Rozmawiajac ze znajomymi odradzali mi go ze ładny z niego przekręt baiarz itp. Ja nie wierzyłam ze ma opinie babiarza ponieważ ponad pół roku temu rozstał sie z kobieta z która był zaręczony to jak to.Wiedziałam ze ma swoje za uszami taki typ kozaczka troche. Będąc z nim w na imprezie zaczepiał mnie jakiś koleżka ignorując go oberwałam klapsa po czym dostał w twarz. Dawid widział tą cała akcje wiec wytłumaczcie mi skoro to taki babiarz itp to dlaczego odganiał ode mnie innych mężczyzn (to jedna z z trzech podobnych sytuacji) nie zwracał uwagi na inne dziewczyny ? Przed jego wyjazdem rozmawiałam znim o tych jego obietnicach i planach na przyszłość które wynikły tylko z jego inicjatywy. Zapowiadał ze nigdy ze mnie nie zrezygnuje ze taka osoba jak ja jest warta zainteresowania bla bla bla gdy tylko skoncze szkołe natychmiast mnie zabiera do Siebie, ze bedzie cudownie ze napewno mi sie tam spodoba ze poczeka te 5 miesiecy na Mnie a wtedy bedziemy mieli tylko Siebie. Wpadłam po uszy fakt bo po co taki bajer lasce cisnąć nie moge zrozumieć dlaczego mi takie rzeczy mowił. Chciał poznać nawet Moich rodziców. Bedąc za granica kontakt Nam sie nie urywał. Jeżeli dowiedziałam się jakieś plotki na jego temat to poprostu pytałam sie go wprost czy to prawda strasznie sie o to wkurzał ze widocznie wieksze znaczenie ma dla Mnie zdanie jakiś krętaczy niż jego. Za każdym razem przeczyłam mówiąc jeżeli tak niby faktycznie jest sama sie przejade a ja dokładnie wiem jak plotki potrafia niszczyć związki. Po krótkim czasie dostałam od Niego smsa ze Fajnie było mnie poznać. I tak już mija 3 mięsiąc bez odzewu. Napisałam do niego z pare smsów na które do tej pory nie dostałam odpowiedzi. Przygoda na której ucierpiałam Ja bo zwalam wszytko na Siebie ze byłam starsznie naiwna głupia i ze teraz on się może ze mnie smiać irytując mnie i myśląc np głupia małolatka. Chciałabym poznać Wasze zdanie co sądzicie o tym wszystki.

Gość
zrób to w formie bloga z wstawkami :classic_cool:

Gość
w sumie wezme przykłąd z Mihaua i przeczytam całosc :classic_cool:

Gość doświadczona życiem
takie jest życie, podobałaś mu się na ówczesnym etapie, myślał, że spotkał tę jedyną, ale swoim zachowaniem przekreśliłaś swoją wyjątkowość... i cóż musiał znaleźć nowy obiekt westchnień, który będzie go cenił za to kim faktycznie jest, a Tobie pozostała nauczka

Swoim zachowaniem? Ja mu powtarzałam Dawid nic nie planuj i nic nie obiecuj nie wiem mam nadzieje ze jak wroci to wytłumaczy mi o co chodzi.

Nie generalizuj. Facet ewidentnie poczul ze jestes juz jego i odpuscil, poszedl szukac kolejnego celu.

Gość
przykre to :( 😭 az chce sie ryczec :( 😭

Gość
jest kilka mozlwosci : - zeschizuj , i zrób mu małe piekiełko, nachodz go, skopiuj klucze i udawaj jego dziewczyne ze niby nic sie nie stało - zapomnij, znienawidz, żęby było łątwiej no na razie dwie, pomyśle nad kolejnymi ale zbulwersowała mnie ta meska %#$#% 😡

Gość przedsenny
no coz, przyjechal i sie zabawil po calosci cwiczenie czyni mistrza ! :) a Ty bylas jego kolejnym materacem

Gość przedsenny
alez sie przerwa wkreca :D

nie zawracaj dupy. twoj dawid to dran, a nie wszyscy faceci. a ty jestes latwowierna. "Dawid widział tą cała akcje wiec wytłumaczcie mi skoro to taki babiarz itp to dlaczego odganiał ode mnie innych mężczyzn (to jedna z z trzech podobnych sytuacji)" pies ogrodnika. a co mial twoja dupa handlowac?

Gość taka prawda
wsystkie Dawidy to sk...syny albo pedały