Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sieeewassss

jak wygladam w tym stroju?

Polecane posty

Gość
dokladnie tak, dlatego podczytuje i podpatruje linki, ktore laski wklejaja, moze jeszcze wyjde na ludzi:classic_cool: (gdybym miala wiecej odwagi mozebym jeszcze na tym zarobila:classic_cool:)

hehe w zyciu bym nie wyszla do ludzi w takim zestaiweniu jaki zaproponowala Ostra ...mam na mysli drugi link:P

Gość
suk, no co ty, nie podoba ci sie??:classic_cool: w takim razie siedz tu ze mna, moze razem latwiej bedzie sie nam czegos nauczyc:classic_cool:

Jakiś strasznie wypięty brzuch masz,albo wypchniętą do przodu miednicę...Do tego w tym stroju Twoje nogi są nieproporcjonalnie długie w stosunku do tułowia.Jakąś inną bluzkę,może trochę dłuższą bym proponowała.

o j apierdole ale ta modelke zfotoszopowali -------------------- FAKT:O Wyglada jak "idz i nie wracaj":P

Gość
czekam na kolejne linki, zrobilam juz miejsce w 'ulubionych':classic_cool:

Gość pytam sieeewassss
mozep okaze wam sie w innej spodncczce

Sukuba tak podoba mi sie różowy kolor i mam dużo ubrań w tym kolorze, na zainteresowanie moją osobą też nie narzekam - a co ja z ty zrobię/robię to moja sprawa .

Gość 546hgft5rvy6u76
masz chude i krzywe nogi, nie ubieraj takich krótkich spódnic, bo tylko to uwydatniasz, najpierw widać chude, krzywe nogi a potem ciebie

Ostra ok,.rozowy jest ok ale spodnica?:O Masz rozowe spodnie?:P Jak tak to....masakra:O :P Takie jest moje zdanie:P

Spodnie nie, ale spódniczki ołówkowe mam dwie , koszule i t-shirty - róż jest ładnym kolorem, wystarczy połączyć go z odpowiednią rzeczą i dopasować do stroju.

o qrwa:O Tylko tyle napisze na temat tej foty co przed chwila pokazalas..... :O:O:O

psychiczna kafezdzira - psychiczna ahahaha chyba zaraz posikam sie ze msiechu....booooze jak powstaja tacy ludzie?:P:P

Ostra mnie wali, co Ty robisz ze sobą :O Wiesz...mam ciekawsze zainteresowania :D:D Autorko..:O:O Jak Ci to napisać :Ty idziesz w tym stroju na bal maskowy??? Bo jeśli nie...to żal.pl

Gość
nie nie kochanie, to propozycja prosto z googla speszjal 4u :classic_cool:

Ostra...e to luz:D Kiedys spotykalam sie z jednym facetem,ktory zabranial mi nosic rzeczy w kolorze rozu...nawwet jak by mialy akcent delikatny....masakra:P Ja mam tlyko jeden sweterek w kolorze delikatanego rozu.Za to duzo mam rzeczy w kolorze bieli i bezu:]

Zdzira.....to propozycja dla autorki czy Ostrej :D:D Autorko...masz fajną figurę to czemu się tak oszpecasz i robisz z siebie tą co kocha kucyki :O:O

o qrwa Tylko tyle napisze na temat tej foty co przed chwila pokazalas..... - te slowa tycza sie autorki...jej fotki:O

Zdzira podcieram sobie dupę Twoją propozycją. Sukuba jak Cię "wali" to po co zadajesz mi pytania?? "Żal" - fajne gimnazjalne powiedzonko. Angel ja też mam dużo beżu zwłaszcza butów szpilek i bluzek.

Brzydula ladne:D Autorko...no wlasnie,dlaczego robisz z siebie Jole R.;):P