Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meine Zeit

CHCĘ SCHUDNĄĆ 6 KG. POKAŻĘ WAM, ŻE SIĘ UDA:)

Polecane posty

Gość Meine Zeit

Mam 24 lata. Jestem już po 2 porodach. Mam 170 cm wzrostu i ważę 63, 1 kg. Przed ciążami ważyłam 55 kg. Teraz marzy mi się chociaż 57. Nie jestem gruba, ale mam tzw. boczki i ohydny brzuch, który sprawia, że czuję się jakbym znów była w ciąży. Mój plan jest prosty: Nie jem po 18 (chyba, że mam trening), nie opycham się słodyczami, rezygnuje z białego pieczywa, ziemniaków, napojów gazowanych. 2 razy w tyg chodzę na zajęcia w fitness - klubie - niestety nie mogę częściej, bo mam małe dzieci. Do tego codziennie 6 weidera, a jak stopnieje śnieg to dołożę spacery.

Gość 24 lata i juz dwoje
dzieciaczków. Ale masz tempo. Na pewno ci się uda. Szybka jesteś.

No przyznam, że dość szybko założyłam rodzinę, ale nie żałuję. Mam cudownego męża, jesteśmy razem już 7 lat, z czego 4 lata po ślubie. Mamy dwóch synków - starszy ma 2, 5 roku, młodszy prawie 1 roczek a planujemy jeszcze dwójeczkę, ale to w przyszłości. Mój mąż jest ode mnie 7 lat starszy, więc może dlatego tak szybko zdecydowaliśmy się na dzieci....no i właśnie - on jest bardzo atrakcyjny, wysportowany, a ja ostatnio przestałam dbać o siebie i dlatego moje postanowienie

moja siostra ma 26 lat, jest rowniez 7 lat, ale po slubie i wlasnie rozstaje sie z mezem. ZDRADA. maja dwoje dzieci. uwazaj, ona tez mówiła, ze jest cudowny powodzenia w odchudzaniu.

Hej, ja bym chciała schudnąć tez jakies 6-8 kg;) Marzenie to 10. W zeszłym roku schudłam ale dopadło mnie jojo i jakieś 4 kg wróciły:O.:O Od dziś startuje;) Pije minimum 1,5 l wody niegazowanej dziennie plus zielona herbata, rezygnuje zupełnie z pieczywa i ziemniaków, słodyczy, fastfoodów i alkoholu. Dieta max 1000 kcal. Codziennie spaceruje z psiakiem, od dzis zaczynam aerobiczna 6 weidera, dwa razy w tygodniu mam aerobik. Jak sie zrobi cieplej zaczne jazde do pracy na rowerku, rolki pójdą w ruch. Do dzieła:) Mam nadzieje, że choc do kwietnia a zostały równe 3 tygodnie pozbęde się choć 5 kg;)

Pozatym narazie sie nie waże bo jutro mam mieć okres wiec napuchnieta jestem, pozatym w nd wziełam ostatnia tabletke anty, one tez powodowały ze puchnęłam, wiec mam nadzieje, ze teraz łatwiej pozbede się zbędnego fetu;) Zważe sie jak mi sie okres skończy:) ale mysle ze bedzie ok 67:O kg przy 170cm

2 grosze miło, że dołączyłaś do mnie. Będzie mi raźniej! widzę, że mamy podobny plan ćwiczeń. ja jeszcze planuję raz w tygodniu basen o 6 rano 9 tylko wtedy dam radę, bo dzieci jeszcze śpią, a mąż do pracy jedzie dopiero na 8 ) Ja już robiłam kiedyś 6weidera , doszłam tylko do 18 dnia, ale efekty były widoczne. A ile masz lat? elizunia dzięki, ale ja nie potrzebuje porad uczuciowych, a jedynie dietetyczne:) mój jadłospis na dziś: śniadanie :2 kanapki z ciemnego chleba z serkiem wiejskim i ogórkiem II śn. musli z jogurtem naturalnym obiad ryż z jarzynami na patelnie podwieczorej jabłko kolacja 2 kanapki razowca z chudą wędlina i pomidorem wiem , że dużo tego, ale ja bardzo duzo ruchu mam przy dzieciach i umarłabym przy diecie np. 1000 kcal.

Mam 23 lata:) Jestem z małej mieściny, niestety u nas nie ma basenu, a też bym sie z chęcia wybrała, dobrze chociaz, ze ten aerobik jest:) Ja w zeszłym roku skończyłam weidera i naprawde z dietą przyniósł super efekty! Brzuch miałam super płaski, aż nie mogłam uwierzyc, no ale potem zaczeły sie tabletki anty, zajadanie stresu, kłopoty z facetem i na plus 4-5 kg;O Teraz rozstałam sie z facetem i myśle, że warto popracowac nad sobą, tymbardziej ze idzie wiosna i trzeba zmienic garderobe. Nie wygladam bardzo źle, jednak przeszkadzaja mi wałki na brzuchu i fet po wewnetrznej stronie ud;O Tydzien po Wielkiejnocy mam chrzest mojego siostrzenca i chce sobie kupić sukienke ołówkową i dlatego potrzebuje schudnac, pozatym szczuplejsza= wieksza pewnosc siebie i zadowolenie. Ogólnie żyjąc aktywnie i jedzac zdrowo mam lepszy humor, nie jest ospała:) Jak będzie ciepło chciałabym zacząc tez 2 razy w tygodniu po 30 minut biegac;) Duzo bym dała żeby ważyc te 63 kg jak Ty;) Przy 63 już wyglądam szczupło, taką mam budowe:) Pozdrawiam;)

2 grosze a ja przy tych moich 63 wyglądam tak sobie. Mi tłuszczyk gromadzi się....na twarzy :( dlatego wyglądam taka napuchnięta. przy 55 wyglądałam ok - szczupło, ale nie chudo. ja moje dodatkowe kg też zawdzięczam między innymi tabletkom antykoncepcyjnym, zresztą nie tylko to, bo jeszcze migreny, bóle piersi i totalny brak ochoty na sex. zmieniłam na krążek nuvaring. mam go niedawno, ale już widzę , że woda z organizmu jakby zeszła no i libido wzrosło :) też mieszkam na odludziu. i na aerobik i na basen muszę sobie zajechać 15 km. no i ja mam dzieci, więc byle kiedy się nie wyrwę.

Przepraszam, że dopiero teraz ale wróciłam z pracy, zjadłam, zrobiłam sobie drzemke, wstałam i poszłam z psem na spacer 30 minut (troche zimno:O), troche poćwiczyłam (zaliczony pierwszy dzień a6w, 3*20 ćwiczen z agrafką) i tak zleciało. Zjadłam dziś troche ponad 1000 kcal na moje oko ale jak na pierwszy dzień mysle że ok, tymbardziej, że nie zjadłam żadnych "złych" rzeczy, ostatni posiłek przed 18;) Wypiłam ponad dwa litry wody niegazowanej i dalej pije i pare kubków zielonej herbaty. Na dzisiaj juz skonczyłam jedzenie, apewnie pójde spac koło 23 także mysle, że nie jest źle;) Jutro mam aerobik o 19nastej i już nie mogę się doczekać aż się wyszaleje, najchertniej chodziłabym tam codziennie ale niestety jest tylko dwa razy w tygodniu:O Chciałabym żeby juz bylo ciepło to i przyjemnie by sie do pracy na rowerku jechało i bieganie by sie zaczeło czy dłuższe spacerki. Napisz coś wiecej o sobie, zajmujesz się tylko domem i dziećmi? Ja mieszkam na śląsku, w tygodniu pracuje, mam prace biurową siedzącą:O Do pracy dojeżdżam autem, co tez powoduje ze mało sie ruszam, dlatego chce juz wiosne;) Pozatym zaczełam teraz studia uzupełniajace magisterskie i mam zjazd w ten weekend, pierwszy raz tam jade, nie chce mi sie strasznie ale cóż zrobić:) Te dwa lata jeszcze jakoś przeżyję:) W wolnych chwilach najczesciej czytam ksiązki, spotykam sie z przyjaciółmi, no i spacerki z psem. Od czasu kiedy rozstałam sie z facetem 2 tygodnie temu postanowiłam skończyć się użalać nad sobą i wziąc się za siebi, bo w stanie jakim jestem jak narazie nie mam co marzyć o znalezieniu kandydata na męza:D Jeśli masz ochote napisz mi na meila jakis namiar na siebie np numer gg, powymieniamy sie fotkami, poznamy bliżej xpraca@op.pl Pozdrawiam:)

Hej, Nie wiem gdzie sie podziewasz ale pewnie jesteś zajęta dzieciakami i nie masz minutki żeby tu wejść:) Ja własnie jestem po śniadanku- dwa krązki ryzowe i jogurt naturalny z activii do tego zielona herbatka, obliczyłam kcal i wyszło ok 230 kcal ;) Później napije sie kawki ze smietanka ale bez cukru (jakies 20 kcal), bo dzis niskie cisnienie i śpiący dzień;) Na obiad zjem albo miesko z surówką albo tylko zupe. A o 19nastej mykam na aerobik troszke sie wypocić i ruszyć tłuszczyk:)

2 grosze faktycznie teraz jestem strasznie zajęta, bo muszę nastawić obiad dzieciakom i mężusiowi, napiszę trochę później. A Twoje śniadanie moim zdaniem jest zbyt ubogie. pamiętaj śniadanko to podstawa i to od sniadania pierwszego i drugiego zależy czy będziesz głodna wieczorem! ja zjadłam na śnadanie bułke grahamkę z wędlina, pomidorem ogórasem papryka i cebulą a do tego pół małego serka wiejskiego. kalorii bedzie ponad 350, ale śniadanie zawsze jem full wypas. dziewczyny dołączajcie, im nas więcej tym lepiej

No i wszamałam jeszcze jednego wafla ryzowego, ale na dzisiaj już z nimi stop, co za duzo węgli to nie zdrowo:) Popijam własnie mineralkę, przynajmniej jak siedze w pracy to jakoś mi przejdzie przez gardło te 1,5 l wody i w domu jeszcze kolejna butla takze nie jest źle;), tylko, że non stop latam do kibelka:) Oj ty już napewno przy dzieciach dużo sie nagimnastykujesz i to spalisz co zjadłas na sniadanko;) Jak narazie widze, że jestesmy same na placu boju:D

Może ktoś do nas dołączy:) trochę o mnie. Studiuje jeszcze zaocznie filologię germańską . Mieszkam niedaleko krakowa, nie pracuję zawodowo, zajmuję się "tylko" domem i dzieciakami. no i mężusiem oczywiście. wiesz, jak ja rozstałam się z moim narzeczonym (dziś mężem) to ważyłam 66 kg. i po 2 miesiącach kiedy się zeszliśmy miałam 10 kg mniej na liczniku:) nie wiem czemu rozstania sa takie hmmmmmmm.....mobilizujące jeśli chodzi o odchudzanie:) no i potem zostało mi 55 kg aż do pierwszej ciąży, w której to przytyłam nie bagatela 31 kg!!!!!!!!!!!! ale po ciąży samo zeszło. po drugiej ciąży ważyłam 75 kg! ale zawzięłam się i schudłam do 60, ale potem jakos tak się zaopuściłam i teraz ważę te moje 63

widzę, że nikt tu nie zagląda, więc będę sobie pisać sama do siebie:) mój wczorajszy jadłospis śn. bułka grahamka z 4 plastrami wędliny ogórkiem pomidorem i cebulą II śn. musli z jogurtem nat. obiad gotowany kurczak z ryżem i warzywami kolacja sałatka z mozarellą pomidorem bazylią do tego ćw. na brzuch, a dziś o 18 aerobik nie mogę się doczekać:)

Gość mirKka
hej ja też mam 170cm i 63kg.. chciałabym ważyć 67.. jak schudnąć?

Gość mirKka
oj 57* :(

Mirka a ile masz lat? jak schudnąć? mniej jeść i więcej się ruszać. Nie wierz w żadne diety cud. dają efekty, ale często powodują efekt jojo.Oblicz zapotrzebowanie kaloryczne i odetnij od niego ok 20 % . staraj sie nie jeść białego pieczywa, ziemniaków, fast foodów, słodyczy nie pij napojow gazowanych alkoholu, słodkich soków z kartonu. no i ruch ruch ruch - może być taniec aerobik rower pływanie - rób to co lubisz 2-3 razy w tyg. wczorajszego jadłospisu nie będę pisać, bo byłam na zajęciach a potem u teściowej, a ta chce mnie troszku utuczyć:P

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt schudnięcia 12-15 kg 100 % pewny. Dodatkowo bardzo wzmacniają się włosy i paznokcie.