Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnazeazstrach

jestem w 100 procentach siwa

Polecane posty

Gość smutnazeazstrach

z natury jstem szatynka i tylko w ciemnych kolorach jest mi dobrze. niestety juz nie nadazam z farbowaniem odrostow. musze rozjasnic wlosy. koszmar bede wygladac jak rozmemlane stare babsko :-(

Gość smutnazeazstrach

Gość
a od czego osiwialas?

Gość smutnazeazstrach
nie wiem. zaczelam siwiec juz w wieku 20 lat i coraz gorzej i gorzej az teraz juz jestem cala siwa :-( tak naprawde zawsze przez te siwizne czulam sie staro :-(

Gość smutnazeazstrach

Gość uupppppppppp

Gość wylacz mail potem wlacz go
ile masz lat?

Gość smutnazeazstrach
32

Gość Wolvfram
ale co z tego, kompleksy masz z tego powodu ? teraz chyba wszystkie kobiety farbują włosy i nawet te, które nie muszą

Gość smutnazeazstrach
to nie codzi o to ze farbuje wlosy. chodzi o to ze przy ciemnych mam juz po tygodniu od fARBOWANIA WYRAZNY ODROST KTORY WIDAC BO SIWY WLOS BARDZO WIDAC NA TLE CIEMNYCH WIEC MUSZE SIE ZROBIC NA BLONDYNKE A Z DOSWIADCZENIA WIEM ZE W TAKICH JASNYCH WYGLADAM JAK KUPA GOWNA

Gość smutnazeazstrach
a dodam ze mam mega cienkie wlosy wiec wiadomo ze nie moge sobie pozwolic na farbowanie co 2 tygodnie

Gość smutnazeazstrach
po prostub moje wlosy pewnie dlatego ze takie cienkie to rosna jak szalone

Gość smutnazeazstrach
i kazdy mowi to nie problem ale zdna z was nie chcialaby miec pelnej siwizny w takim wieku bo to nie jest normalne

Gość smutnazeazstrach
po prostu nigdy nie wygladalam jak mloda kobieta tylko jak starucha jakas

Gość kirki3
a cebulki jeszcze masz? To był żart. Ja też mam cienkie.Placzę,że niedługo wyłysieję. Mój mężczyzna pociesza mnie bym się nie smuciła bo jak mi tak zależy na włosach to mi kupi perukę,albo jak chcę to mogę dołączyć do niego(jest łysy).

Gość smutnazeazstrach
mam cebulki ale mam wrazenie ze orodukuja coraz ciensze te wlsoy i ze siwe sa ciensze od tych ktore mialty jeszcze naturalny kolor :-( na dodatek mam taka wielka gebe i w jasnych wlosach wyglada to jeszcze gorzej . zeby chociaz grube byly to i wiecej fryzur mozna by z nich ulozyc a tak to nnic

Gość smutnazeazstrach
nie wspomne juz o tym ze sa mega proste i wogole nie podatne na zadna stylizacje :-(

Gość kirki3
Uśmiechnij się.dzisiaj masz gorszy dzień. Może trzeba popytać.A co robiłaś podstawowe wyniki? Na moje oko to chyba nie pokażą czy czegoś brakuje. Nie stresuj się tak bardzo bo całkiem osiwiejesz. Jutro będzie lepiej.

Gość mariolka ;]
to widoczne genetyczne skoro tak w mlodym wieku Ci sie zaczelo, widac kiepsko melanocyty pracuja, wiem ze np japonczycy nie maja z tym problemu bo jedza duzo wodorostow i olej sezamowy; pozostaje Ci farbowanie, moze powinnas postarac sie wzmocnic swoje wlosy

Gość kirki3
A powiedz więcej niczego Ci nie brakuje? Widzę,że dzisiaj nie zanosi się że wyjdziesz z depresji. uuuuuuuuuuuuuffffffffff Pomyśl co zrobić by sobie pomóc. A co robisz? Tylko farbujesz te swoje długie włosy?

Gość smutnazeazstrach
ale ja jestem juz siwa w 100 procenatch wiec juz nie mam niz co stracenia. robilam rozne badania raczej nic mi nie dolega. od zwsze lykam rozne skrzypy witaminki rzezuchy itp ale to nie pomaga ani na siwienie ani na grubosc wlosa

Gość kirki3
no tak........... pomyślmy jak wzmocnić te super cienkie włosy.

Gość Wolvfram
gdy widzę na ulicach młode dziewczyny, które mają farbowane siwe włosy to się zastanawiam po jaką cholerę ona to zrobiła , gdy widzę kobiety powiedzmy w średnim wieku, które mają siwe ale widać , że zdrowe włosy to mam wyrobione zdanie , kobieta-leń i nawet nie ma ochoty zadbać o siebie ale, gdy masz taki problem z włosami , są cieńkie i siwe to może pozwól aby jednak trochę odpoczęły :)

Gość smutnazeazstrach
no a niby co mam robic zeby ukryc siwizne? nie ma zadnego innego sposobu na to. odsiwiacze to jedna wielka sciemna. moze dzialaja w przypadku pojednynczych wlosow ale jak ma sie caly leb siwy to nic juz nie pomoze

Gość kirki3
Jakaś dietka by się przydała. Włosy lubią menu dietetyków.Zdrowe jedzenie.Dużo warzyw,ryb,olejów roślinnych.

Gość smutnazeazstrach
zawsze mialam cienkie i niepodatne na ukladanie nawet jako dziecko czy nastolatka kiedy jeszcze wogole nie wiedzialam co to farba do wlsow i ze cos takigo wogole istnieje. przerobilam juz wiele cudownych srodkow i niestety genetyki sie nie oszuka. cebulka zaprogramowana jest na produkcje cienkiego wlsoa i taki rosnie. i nic tu nie pomoze. to samo siwizna. zarlam vitapil, silice, skrzypovite, maxi krzem, wcieralam rzepe, wax, seboradin , nafte, olejek rycynowy i nic to nie dalo poza tym ze mam sliskie wlosy co jesszce bardziej utrudniach ich ukladanie bo nie poddaja sie zadnemu ukladaniu

Gość smutnazeazstrach
odzywiam sie zdrowo nie zapominam o owocach warzywach jem kasze, fasole olej slonecznikowy i z pestek winogron. swego czasu jadlam kapsulki linomag, tran itp

smutna... mam kolezanke, ktora ma 30-che na karku i siwa jest jak babulinka... naklada na wlosy balejaz, w odcieniach brazu i somiankowo-rudego i nie widac odrostow poki sobie grzywki nie uniesie i ulize do gory... Powinnas odwiedzic jakis dobry salon kosmetyczny i tam na pewno ci doradza :)

Gość kirki3
jak nie masz dużo czasu i chęci na szykowanie sibie diety,którą lubią włosy to się wzmocnij od srodka. więcej uśmiechu,dystansu do siebie. A pytałaś w aptece?lekarza? czego może Tobie brakować?w organiźmie oczywiście