Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata1234

najgorsza randka w zyciu

Polecane posty

jakie najgorsze randki Wam się przytrafiły? co się na nich wydarzyło? przygotowuję materiał n aten temat i daletgo też tutaj pytam.

przezylam cos takiegoJuz jako dojrzala kobieta.Przez okolo 2 miesiace rozmawialam z facetem , ktory szukal sobie zony:-P.Byl z Nowego Jorku.Polak. Mimo, ze ladnie sie prezentowal na fotakach , jakos mnie do siebie nie bardzo umial przekonac.Usilnie prosil o spotkanie.Zgodzilam sie troche wbrew sobie. Przylecial do Wawy, spotkalam sie z nim w kawiarni. Moj szok byl przeogromny.Utykal na noge. Na pytanie - czemu, co sie stalo? Odpowiedzial-mam sztuczna noge.Mialem wypadek samochodowy ciezki. Dlaczego nie powiedziales o tym? Bo nie pozwolilabys mi przyleciec i nie mialbym szansy. Czulam sie okropnie niezrecznie. Okropnie.

Gość sfsfsdfsdf
o kurde, doktor House

Gość www.nokaut.pl/#pid=38177
a nie lepiej załozyc temat o najlepszej randce?Polacy to tylko narzekac lubią:)

Gość kobieta rozwiedziona
ja mialam randke nieudana.Czekalam na faceta 6 miesiecy.Dzwonil, pisal.W dniu przyjazdu po kilku godzinach czekania , napisal, ze musial sie wrocic z drogi,bo zapomnial domu zamknac. To sa odpowiedzialni mezczyzni za swoje slowa.Szkoda slow.

Gość ja powiem tak......
ja też coś takiego kiedyś przeżyłam parę lat temu i też sytuacja dotyczy faceta poznanego w necie ....nie tyle że jego wygląd się nie zgadzał a jego zachowanie...pisało się super no prawdziwy dżentelmen w każdym calu a na spotkaniu co się okazało ?....że słoma z kapci wystaje na kilometr ....w restauracji rozsiadł się jakby był u siebie nogi wyciągnięte rozwalony na fotelu....słownictwo jak spod budki z piwem.... odzywki do kelnera chamskie a czemu tak późno a czemu to nie tak itd.....matko kochana po 10 minutach zaczęłam kombinować jak tutaj wyjść ...po prostu wstydziłam się za niego ....i to dojrzały facet....śmiem nawet podejrzewać że te listy które dostawał nie były pisane przez niego......i co z tego że był przystojny ...przyjechał wypasioną furą ....dla mnie była to pierwsza i ostatnia randka a jaki był oburzony że nie chcę się umówić na następną :D

Gość ja powiem tak......
agata1234.....prawda jest taka że jeśli zależy Ci na poważnej znajomości to powinno się spotkać realnie tak szybko jak się tylko da żeby od początku wiedzieć z kim mamy do czynienia a i tak są faceci którzy potrafią grać do końca ...wszytko zależy od ich intencji czy szukają na poważnie czy chcą się tylko niezobowiązująco zabawić