Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedromka

Starszy facet, mloda dziewczyna

Polecane posty

Gość biedromka

Czy sadzicie, ze facet po 40sce moze zakochac sie w dziewczynie, ktora jest od niego duzo mlodsza, do tego ma inna narodowosc i gorszy status spoleczny? Tak sie zastnawiam, czy takie uczucie moze byc prawdziwe, czy moze jestem za duza idealistka? Czy byscie zaryzykowaly, czy raczej wycofaly sie na poczatku znajomosci?

Gość biedromka
dzieki za post, moze masz racje

Gość Tak. Faceci nie zwracaja wieks
zej uwagi na narodowosc, kase, wyksztalcenie kobiety. Najwazniejsza jest mlodosc i uroda. Wiekszosc facetow po 40 (mysle ze jakies 90%) o niczym innym nie marzy jak o duzo mlodszej kobiecie. A nizszy status spoleczny tylko pomaga - mozna takiej dziewczynie zaimponowac prezentami etc. Uczucie u mezczyzny rodzi sie z pozadania wiec moze byc prawdziwe. Ja bym sie wycofala na poczatku znajomosci, ale to dlatego, ze ja nie lubie duzo starszych facetow ani po przejsciach, a po 40 to juz przewaznie sa cwaniacy po przejsciach :) Ale jesli sie zastanawiasz czy masz szanse, to smialo, na pewno masz. Pamietaj ze on boi sie bardziej...

Gość biedromka
Mój ojciec własnie znalazł sobie kocankę - Murzynkę która studiuje w Polsce. Mama się wstydzi wyjśc z domu, bo ludzie ją palcami wytykaja, a na murze domu pojawiły sie bazgroły "asfalty won"

a co na tym zyskasz? Młode panienki co wyszły za mąż, za Pazurę, czy innych starszych i znanych, stały się znane i podniósł się ich status społeczny i towarzyski. Ale jeśli tylko dlatego, bo jesteś deperatką to sobie odpuść, albo przejdź przyśpieszony kurs stawiania fiutów do stosunku...

Gość biedromka
no wlasnie o to mi chodzi...Zwiazek ze starszym facetem jest pelen stereotypow, nie zawsze o pozytywnym zabarwieniu

Gość takijedennormalny
a jakiej narodowsci jest ten twoj?

Gość jgbugu
Niestety, ale w wiekszosci przypadkow taki starszy facet chce po prostu sobie podupczyc mlode, jedrne cialko. Z rodaczka nie poszloby mu tak latwo, a Poleczce wystarczy troche naslodzic, zaprosic do restauracji i juz nozki ida na boki. We Wloszech takie "zwiazki" to codziennosc.