Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie malutka:)

ile przytyłyście w ciąży i czy wróciłyście so swojej wagi?

Polecane posty

jestem ciekawa piszcie

papierowe nożyczki:) no wlasnie, ja przytylam 8 kg i wychodzac ze szpitala wazylam juz mniej niz przed ciaza,wszystkie moje ciezarne badz swiezo upieczone mamy kolezanki mowia ze mialam szczescie i ze takie to sa jedne na milion! wkurza mnie to bo za kazdym razem musze im udowadniac ze sie nie glodzilam w ciazy tylko odzywialam z glowa! nie zajadalam sie cistkami tortowymi o polnocy, badz calymi opakowaniami krowek tylko dlatego ze bylam w ciazy bo przeciez w ciazy wszystko wolno! teraz nawet na basen nie mam z kim pojsc ( no chyba ze z partnerem) bo kazda z nich walczy z kologramami po ciazy i zwyczajnie sie wstydza! tylkoo jak zapytasz ile przytyly podczas tej ciazy to liczba niejednokrotnie przekracza 20 !!!

Gość malutka :)
Ja w 1 ciąży przytyłam 8 i ważyłam 61 kg. Jak urodziłam to miałam 6 mniej. a potem zeszłam do 48. czyli 5 mniej niż przed ciążż. W 2 ciaży przytylam 9 kg. i teraz waze 49 kg. a wcae nie żałowałam sobie jedzenia w ciąży. zwłaszcza lodów jedzonych o 22 :)

Gość kilkaprzygod
a ja przytylam tylko 5 kilo, i po porodzie wszystko zniklo, dziecko prawie 3,80kg wazylo i sie nie glodzilam, wszystko jadlam, zalezy to od organizmu, nie wierze tylko ze baba ktora przytyla 8 kilo, 5 dni po porodzie wazyla mniej niz przed ciaza, co za glupoty

Gość 11021985
ja przytyłam 11.5 kg po szpitalu było od razu 9 kg mniej a teraz półtora miesiąca po porodzie waze tyle co przed ciążą czyli ok 58kg

"do... a ja przytylam tylko 5 kilo, i po porodzie wszystko zniklo, dziecko prawie 3,80kg wazylo i sie nie glodzilam, wszystko jadlam, zalezy to od organizmu, nie wierze tylko ze baba ktora przytyla 8 kilo, 5 dni po porodzie wazyla mniej niz przed ciaza, co za glupoty" nie glupoty tylko fakt!!! przed ciaza wazylam 50 kg przytylam 8!, wychodzac ze szpitala ( po tygodniu) wazylam 48,5 kg !!! troche wiecej wiary niedowiarki !!!!

apropos 5 kg w ciazy to troche malo, kazdy lekarz ci powie ze 8 kg to zdrowe minimum

5kg przytyć w ciąży to są dopiero bzdury.. dziecko ważyło 3,80 a gdzie łożysko, wody płodowe, ogólnie masa ciala??

Gość kwik
O kurde to ja przytyłam aż 35 kilo;-/// Przed ciążą ważyłam 57kg przy wzrośćie 172cm, jak szłam na porodówkę 93kg:/ ale sama sobie jestem winna...strasznie się obżerałam i do tego zero ruchu;/ Teraz 10 miesięcy po porodzie ważę 70 kg i właśnie jewstem na diecie...mam zamiar schudnąc jeszczez 10 kilo...a jak się uda to 13;)

Gość 2 ciąże
1 ciąża 19 kg, zaraz po szpitalu +10, po 6 miesiącach wszystko spadło bez odchudzania 2 ciąża 13 kg, zaraz po szpitalu + 8, teraz jest 4 tygodnie po porodzie i mam nadal 4 kg na plusie nie odchudzam się, karmienie piersią robi swoje, więc się nie martwię p.s.w zadnej ciąży się nie obiadalam za bardzo, ale wdrugiej pozwalałam sobie na pączki, bo miałam straszną ochotę. W pierwszej ciąży w ogóle nie jadłam słodyczy, totalnie mnie nie ciągnęło, niestety mmo to przybrałam aż19 kg

przytyłam 14, dwa lata po urodzeniu wróciłam do mojej wcześniejszej stałej wagi

przytyłam 24 kg wróciłam do swojej wagi - zajeło mi to troszke ponad rok :)

a jednak wiekszosci z was udaje sie wrocic do swojej wagi :) gratuluje i polece ten topik moim marudnym kolezankom ktore popadaja w depresje wieksza kazdego dnia :)

Gość kilkaprzygod
taka sobie malutka teraz to ci wierze, bo ja juz po dwoch dniach w domu bylam, myslalam ze ty tez tak wczesnie wyszlas, wiec nie wierzylam, a na szpitalnym jedzeniu to szybko waga spada. A co do mojej wagi, mi lekarz nic nie mowil ze to za malo, powiedzial tylko ze mam malo wod plodowych, moja kolezanka sie ze mnie smiala, ze pewnie urodze malenkie dziecko bo mialam brzuch jak pilka do nogi, a ona jak baniak, rekami go ledwo objela i co? miala dziewczynke 2,5 kg, reszta to wody plodowe. Moze dlatego nie przytylam tyle bo ciagle mialam jakies zajecia, maz zawsze na wyjazdach wiec sobie do dziadkow na wies pojechalam, a na wsi pracy nie brakuje

Gość kilkaprzygod
ostra mam juz dwoje dzieci, jednym przytylam 5 a drugim 6, chyba wiem ile przytylam

hmh 5 kilo to jednak malo i ja sama pewnie bym sie zamartwiala io zdrowie maluszka, tym bardziej ciesze sie ze urodzilo ci sie zdrowe i silne dziecko. ja przytylam 8 kilo i moj lekarz mowil ze jest ok, ale idac na porodowke na dzien dobry zostalam skrytykowana przez lekarza ze sie glodzilam w ciazy ! probowalam wytlumaczyc ze jest niemadry ale wiedzial swoje! moje dziecko wazylo 3 kg, sliczny zdrowy chlopiec, wychodzac ze szpitala powiedzialam madralinskiemu lekarzowi ze czasy kiedy uwazano ze 20 kg to podstawa przeszly juz do lamusa:) nie odpowiedzial:) pozdrawiam

przytyłam 11 kg, podczas porodu straciłam 9 kg, potem szybko zrzuciłam jeszcze 12 kg, w jakies pół roku, wszystko zależy od organizmu

Gość cherrycoke
przytyłam 20 kilo. jestem dwa lata po porodzie, zostało mi jakieś 10 do zrutu