Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wojtf23

robienie loda przez dziewczyne

Polecane posty

Witam kolegow, kolezanki. Otoz borykam sie z problemem odnosnie mojej dziewczyny.a dokladnie to wyglada tak: Moja dziewczyna miala kilku (6) chlopakow i przyznala mi sie do tego ze kilku z nim a dokladnie 4-em zrobila lody z czego jeden mial chyba do konca a dwom zrobila reczna robutke ale nie do konca. wszystkim tym panom zrobila to tylko po razie. miala w tedy miedzy 16 a 18 lat. powiedziala mi ze dlatego to zrobila bo kazdy z nich nalegal na seks ale ani jednemu sie to nie udalo bo nie chciala jeszcze tego robic i zalatwiala to w ten sposob. a dziewictwo chciala zostawic dla jednego jedynego ktorym jestem wlasnie ja. I nie wiem co teraz myslec. Pomozcie jak mozecie ja okreslic czy robila dobrze czy zle(oczywiscie nie lody :P) Ja tez bylem prawiczkiem i tez to bylo z nia. powiedziala mi to oczywscie na poczatku (2 lata temu) z czego nie dawno dowiedzialem sie o jeszcze dwoch czyli razem (6) i zaczalem drazyc i chcialem dokladnie wiedziec detal po detalu i mi opowiedziala z czego byla na mnie zla ze karze jej to przypominac bo ona sobie to kojarzy zle. oczywiscie 6 tych chlopcow bylo przedemna. ja bylem czysty bo przed nia tylko raz dotknalem piersi wiec moim zdaniem bylem czystym prawiczkiem no nie mowiac tu o masturbacji. tego samego wymagalem od swojej wybranki bo nie porafil bym zyc z dziewczyna ktora uprawiala juz seks. W tym momencie jestesmu juz zareczeni. Prosze napiszcie co o niej myslicie albo o mnie Z gory dzieki

Gość
A co mamy myśleć zdarza się

Gość animinka.
a ja myslałam ze dopiero po slubie sie seks uprawia :|

Gość gesu christo
Co myślę o niej: nic, to jej przeszłość, jej sprawa, tym bardziej jeżeli jak sama mówi nie wspomina tego dobrze, po cholerę to wyciągać i opowiadać detale, jakbym była nią to bym odmawiała odpowiedzi. Co myślę o tobie: porąbany jesteś. jest dziewicą ciesz się, co tobie do tego co komu robiła. ty niby taki czysty a jednak się masturbowałeś, może jej też by to przeszkadzało, powiedziałeś jej, i z detalami? i jakie świństwa sobie myślisz jak to robisz? Jak masz problem z przeszłością swojej dziewczyny, to szukaj sobie innej, oszczędź jej życia z tobą bo sorry, ale fanatycy dziewictwa to mają zryte banie że aż szkoda gadać.

Gość animinka.
a tak na powaznie za 20 lat bedziesz sobie w borde pluł ze innej cipeczki nie posmakowałes :D

Gość
animinka :o

Gość animinka.
no co? myslisz ze nie zacznie myslec jak to jest z innymi kobietami? tymbardziej ze jego narzeczona poszalała sobie z 6 przed nim? buhaha..

Gość do wojtf23
jesteś pojebany ... idź się lecz na mózg..

po pierwsze i najważniejsze czy kontynuuje intymną znajomość z którymś z nich?? Czy okazał się na tyle fajny jako człowiek, partner, przyjaciel że zdecydowała się na życie z nim?? Zaręczyła się wcześniej?? Flirtuje będąc z tobą z innymi?? Robi coś co sprawia że terażniejszość żle rokuje na przyszłość?? Bo jeśli nie to dalsze punkty są zbędne punkt drugi- czydowiedziałęś się najintymniejszych szczegułów jej życia od niej, bo nie chce mieć przed tobą tajemnic, czy może ściemniała, kłamała, a Ty wiesz od detektywa... punkt trzeci- a nawet jakby kochała się z jednym lub więcej niż jednym z nich z ciekawości to w czym problem?? Patrz punkt pierwszy

Gość
Niestrawność masz czy co? :-D

co do Witkacy i do tych punktow. (pkt.3) jezeli kochala by sie z innym nie byl bym z nia, a co do (pkt.1) nie z nimi nie utrzymuje kontaktow. A tak w ogole jak kobieta jest dziewica to jest kobieta ktora sie szanuje i taka wlasnie kobiete pragnalem. a ze inni mezczyzni mysla tylko o dziewicach z innej perspektywy to mowi sie trudno. ja mam taki charakter bo np. jak moja ukochana kochala by sie z kims przedemna a wiedzial bym o tym nie potrafil bym byc z taka kobieta bo za kazdym razem jak bym chcial sie z nia kochac to wyobrazal bym sobie tamtego(jakiegokolwiek) faceta razem z nia. A jak ma sie dziewice to wie sie o tym ze tylko ty wchodziles w ta szparke i tylko ty ja lizales i tylko ty sie w nia "spuszczales". Takie jest moje zdanie.

kobieta skłąda się z bardzo wielu ważnych rzeczy, nie tylko z cipy z plombą. Ale każdy ma swoje zdanie, swoje podejście i swoje priorytety. Niektóre wraz z dojrzewaniem psychicznym się zmieniają. Dojrzewa się całe życie.

witkacy moje zdanie jest takie jak napisalem wyzej i moze to byc brzydula jakiej jeszcze nie widzialem ale zeby byla dziewica i zeby byla milosc. A co do "animinka" co do tego linka a doakldnie do tej baby "własnie wyszłam za takiego" to raz facet jej byl pojebany ze opowiadal takie bzdety a ona przy okaozji tez zeby go zostawic byc moze z dzieckiem jedynie dla seksu. Ja moja kobiete zadowalam nie za kazdym razem ale robie to jak potrafie. Niekiedy potrafie saiedziec miedzy jej nogami godzine i sie bawic i bawic a na koniec orgazm. wiem tylko tyle ze jak mam zly dzien a dochodze szybciej to nie konczy sie na jednym razie bo juz nie raz tak mialem i moja kobieta miala pozniej problem ze wstaniem z lozka raz chciala wstac i spadla z lozka bo nie czula nog przy pierwszym razie chcialem wzywac karetke bo myslalem ze cos jej zrobilem. I ja jestem pojebana szukajka dziewic chyba sie mylicie.

Gość szparek
Napisze Ci: "Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia". Nie na to jak przerwać błonkę. ;)

Gość
Jest dziewicą przecież o co Ci chodzi autorze topiku?

ale On by chciał błonki w rękach i w ustach przerywać;) A ich tam nigdy nie było:(

co do Witkacy i do tych punktow. (pkt.3) jezeli kochala by sie z innym nie byl bym z nia, a co do (pkt.1) nie z nimi nie utrzymuje kontaktow. A tak w ogole jak kobieta jest dziewica to jest kobieta ktora sie szanuje i taka wlasnie kobiete pragnalem. a ze inni mezczyzni mysla tylko o dziewicach z innej perspektywy to mowi sie trudno. ja mam taki charakter bo np. jak moja ukochana kochala by sie z kims przedemna a wiedzial bym o tym nie potrafil bym byc z taka kobieta bo za kazdym razem jak bym chcial sie z nia kochac to wyobrazal bym sobie tamtego(jakiegokolwiek) faceta razem z nia. A jak ma sie dziewice to wie sie o tym ze tylko ty wchodziles w ta szparke i tylko ty ja lizales i tylko ty sie w nia "spuszczales". Takie jest moje zdanie.

sorki nacislo mi sie niechcaco cofnij napisalo jeszcze raz to samo Temat do zamkniecia

Kobiety po gwałcie powinny podlegać eutanazji jako zbędne dla świata... Jak husteczka jednorazowa, ktoś smarknął- następna prosze... Przepraszam za drastyczne porównanie, ale jak już wspomniałem dojrzałość psychiczna przychodzi z czasem.

Dziewczyna ta ma przesrane.. koleś nie ma żadnego doświadczenia i do końca będzie zazdrosny będąc z nią, dziewczyna ma przesrane;) akurat może z Tobą była najdłużej to i się oddała Tobie no udało Ci się.. za pare lat będzie z innym i jeszcze bardziej go pokocha wtedy ma żałować że z Tobą to zrobiła? gdyby była głupia to by żałowała, ale może zastanowi się czy poznałaby kiedykolwiek tego kolesia którego tak bardzo kocha gdyby wcześniej nie znała się z Tobą.. taka kolej losu, myślisz że gdyby nie zrobiła pałki tym paru facetom to bylibyście teraz razem? dla Ciebie porządna dziewczyna to taka która jest dziewicą i tylko z Tobą to zrobi.. no tak ale jak Ona Cię za pare lat rzuci co jest bardzo prawdopodobne, wtedy spotka prawdziwego mężczyzne który ją naprawdę pokocha nie będzie patrzył na takie błache sprawy bo wie że taka była kolej losu, takie życie czy Ty tego nie potrafisz zrozumieć.... o Tobie świadczy to iż masz za małe poczucie wartości brak doświadczenia bo nawet jeśli Ci o tym powiedziała to powinieneś to przeżyć i przyjąć normalnie.. gdyby tego nie zrobiła to byłoby ok rozumiem. dziewczyny takich nie lubią- rzuci się za jakiś czas.. dojrzyj szybko

Gość
Skoro jesteś już nią zaręczony to znaczy że wybaczyłeś i zapomniałeś,a skoro nie wybaczyłeś to nie zawracaj jej gitary,zerwij zaręczyny i no problem ;)

Gość nie jest dziewica
bo lody robila

najlepszy tekst był, ze ona byla dziewicą ale robiła dobrze 6 facetom:D to teraz tak nazywa sie współczesną dziewicę?:D:D to sie usmiałam:D