Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiak788

alimenty

Polecane posty

Gość kasiak788

czy mzoe mi ktos poweidziec jak wyglada pierwsza sprawa o alimenty?chcialabym wiedziec na co mam sie przygotowac na rozprawie:(

Gość taka sobie malutka:)
przedstawic mniej wiecej ile kosztuje cie utrzymanie dziecka, nie wiem w jakim wieku jest pociecha i czy placisz np za szkole, basen, lekcje angielskiego itp itd, podaj wiecej szczegolow to pomoge

Gość kasiak788
maly ma 15 miesiecy!czeka mnie niedlugo rozprawa i sie troche boje!niewiem jak to bedzie wygladac?o cosad bedzxie mnie pytal i takie tam!!

dziecko jest na tyle malutkie ze nie beda cie szczegolowo wypytywac o koszty jego utrzymania, no chyba ze placisz za zlobek badz opiekunke kiedy sama idziesz do pracy. Wezma pod uwage ile zarabiasz ale przede wszystkim ile zarabia twoj byly. NIe masz mozliwosci dogadania sie z nim przed rozprawa? mozecie ustalic jakas kwote miedzy soba i podac ja w sadzie, wtedy jedyne pytanie bedzie czy sie na taka kwote zgadzasz

Gość kasiak788
jestem na urlopie wychowawczym!wiec moj dochod jest smieszny poprostu!!!!!!!!!!!!!!!a dogadac sie raczej nieidzie!!!!!!!!!!ale dzieki za odpowiedz!!!

hmh, a wiesz ile tatus zarabia?

Gość kasiak788
z tego co wiem to tatus niepracuje:(ale sobie kuzwa osla wzielam!!!!!!!!!!gdzie ja oczy maialm chyba w d*****

hmh bedzie ciezko, nie wiem co poradzic w takiej sytuacji kiedy on nie pracuje:( nie zaluj, masz mala istotke ktora zawsze bedzie z toba, ja tez wyplakalam wiele lez po rozstaniu z ojcem mojego syna, teraz po kilku latach jestesmy przyjaciolmi, potrafimy jechac razem z dzieckiem na weekend, a ja ? jestem szczesliwie zakochana w moim obecnym i juz nie mysle ze wszystkie chlopy to kuta..... powodzenia zycze!

Gość kasiak788
he dzieki za otuche:):Pprzyda mi sie naprawde:)moze jakos to przezyje i dam soboie jakos rade sama:(dla mnie narazie wszystkie chlopy to ku**************i co jeszcze najgorsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 235632656652135
wyciagnij z niego ile sie da. jak nie pracuje to moze ma jakis majatek - mieszkanie, samochod, ziemie... to tez sad bierze pod uwage. jak nie zarabia to ma placic z posiadanego majatku