Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdc8f8fdfdf

CO POLECACIE ZE SKLEPU BIEDRONKA?CO A MIARE ZDROWE I DOBRE TAM JEST ??

Polecane posty

Gość kdc8f8fdfdf

czy ktos pil soki RIRIVA? sa tanie jak cholera i pisze ze produkowane z zageszczonego soku 100% ale czy wg was nie maja chemii i aspartamu w sobie?

Gość kdc8f8fdfdf
nie ma skladu ?pisze tylko ze bialko jest ,weglowodany i takie tam ale nie pisze z jakiej wody i czy cukier ..pisze tylko ze z zafeszczonego soku jablkowego w 100%produkowane

Gość
soki/nektary (NIE napoje!) kukurydza bagietki czosnkowe warzywa na patelnie zupy z mrozonki chipsy sa dobre cociaz niekoniecznie zdrowe ;p sery kurczakowe udka z chemii chusteczi nawilzane papier toaletowy tampony plyny do kapieli chusteczki i reczniczki papierowe

Gość eeeeeeeehehhehehhhhhhhhhhh
gdyby miały tomusiałoby być w składzie podane. aspartam zresztą ma bardzo charakterystyczny posmak, łatwo go wyczuć. chyba że jest w dobrych proporcjach z acesulfamem k, wtedy trudniej wyczuć. ale się da. w biedronce mają tanie i dobre słodycze

Gość
prawie kazdy sok z kartonika to rozcienczany zageszczony sok owocowy chyba ze te jednodniowe typu marwit, to swiezo wyciskane, a tak nawet tymbarki i fortuny sa zageszczane

nektar to prawie jak napój, bazienka :O a pisze to dziecko - jest napisane.

Gość
oj wiem ze prawie... ale w nektarze masz zawartosc owocow, a napoj to sama chemia... dlatego pilnuje sklad... zreszta te nektary z biedronki typu sunfruit sa dobre...

Gość kdc8f8fdfdf
BAZIENKO A KOJARZYSZ TE SOKI W BIEDRONCE "RIRIVA? sa jablkowe i pomaranczowe...takie tanie..dobre sa wg ciebie ?

bo to polskie jabłka i polskie pomarańcze :classic_cool:))

Gość moim zdaniem tez soki
RIVIVA - tanie i dobre owoce słodycze takie duże serki waniliowe pojemność chyba0,5 l wino Kadarka

Gość kdc8f8fdfdf
??

Gość SOKI RIRIVA DO DUPY
BO NIE MA NICH NAPISANE CZY DAJA ASPARTAM CZU CUKIER WIEC MOZE TO SAMA CHEMIA?

Gość
tak kojarze kiedys nawet pilam i mi tam smakowaly chociaz teraz raczej nektary sunfruit kupuje ale kup sobie i sprobuj, nie wiem czy tobie zasmakuja, bo do mnie np. nektar bananowy biedronkowy nie trafia, choc tymbarka lubiekwestia gustu i smaku aaa i pamietaj na przyszlosc- producent ma obowiazek podawac sklad w kolejnosci malejacej, wiec jak masz takie cos " woda, subst slodzaca, e-costam, owoce/rozcienczony koncentrat" to sok to to nie jest, jakby te owoce byly zaraz po wodzie to mozesz sie skusic. spojrzalam do lodowki i na sunfruicie np. pisza " woda, zageszczony sok z owocow, cukier, wit. c.." wiec daje rade;)

Sosy do spagetti (lepsze niż amino i knorr) Wędliny swojskie smaki (kumpiak, kindziuk, pastrami - pycha) Paluszki rybne Soki i nektary są dobre. I jeszcze smaczna jest woda jabłko mięta.

A wiecie, że witamina c i karoten także zaliczają się do konserwantów? :) I też mają nazwy E-xxx. Niekiedy przez to właśnie bierze się zdrowe składniki za chemię.

Gość
woda jest ok, gazowana do nalesnikow kupuje za ok 50 groszy paluszki rybne filety w kostce chleb tostowy sosy ze sloiczka i pamietajcie ze "dla biedronki" produkuja markowe firmy, np. kukurydza jest z bonduelle, chipsy ze star foods...

kiedyś nałogowo pijałam bananowy napój, ale jak raz kupiłam z biedronki a potem po nim rzygałam jak kot przez kolejne dwa dni, to mi się odwidziało i napoju bananowego, i napojów/soków z biedronki w ogóle :O