Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama martynki 2009

Za tydzien roczek coreczki.

Polecane posty

Gość mama martynki 2009

Moja corcia za tydzien konczy rok.Wypadaloby wyprawic jakas skromna uroczystosc dla najblizszych.Bedzie ok.10 osob.Nie mamy za duzo kasy poniewaz jestesmy w trakcie remontu mieszkania i kazdy grosz sie teraz liczy.Mysle zeby zrobic tylko tort i ciasto.Posiedzimy zjemy tort.I tyle.Czy tak moze byc???

Gość rakinieborakia taki
nie.

moze byc :) zapraszając zaznacz, ze zapraszasz na kawe i ciasto

jasne że może! a co to roczek trzeba jakiś wielki wyprawiać dla całej rodziny i wszystkich przyjaciół? zrób tort, kawę i już.

jasne, ze moze. nigdzie nie jest powiedziane/napisane, ze maja byc przystawki, obiad z 2 dan, deser i alkohol. kazdy robi tak jak moze/chce. ja tez mialam tort, 2 ciasta i starczylo.

Gość multimedia
pewnie, ze tak moze byc nie masz przeciez obowiazku zywic dalsza rodzine czy znajomych zrob jak Ci pasuje i tyle ja osobiscie nie cierpie takich imprez - czlowiek nastoi sie przy garach, pozniej obsluzy towarzystwo, a i tak zawsze cos komus nie pasuje :-O nie znosze gotowac! jesli ktos lubi gotowac to jeszcze pol biedy - obiadek (oczywiscie dwie zupy, trzy rodzaje mies, piec surowek...), potem torcik i kawusia, nie mozna zapomniec o zimnej plycie - salatki, wedlina, korniszony, rozne rodzaje pieczywa, oczywiscie nie mozna zapomniec o bigosie itp duperelach... rany...! nie dla mnie takie imprezy