Niewiemno 0 Napisano Marzec 10, 2010 Czy bardzo garbaty nos(nigdy czegoś takiego nie widziałyście) dyskryminuje w waszych oczach nawet całkiem przystojnego faceta? Trudno mi opisać jak wyglądam i nie ma żadnej sławy do mnie podobnej żeby wam to przybliżyć,najbliżej mi jest chyba tylko do Toma Brady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alubon Napisano Marzec 10, 2010 hej! no bez przesady laski patrza na wygląd ale to nie jest najważniejsze... liczy sie to co masz w sercu jaki jestes naprawde nie masz powodu do kompleksow lepiej wez sie w garsc i idz na podryw :) zycze sukcesów w milosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tajemnicza Dama Napisano Marzec 10, 2010 Operacja plastyczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajanna Napisano Marzec 10, 2010 Nie dyskryminuje. Aluba dobrze pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alubon Napisano Marzec 10, 2010 i co jeszcze? :) nie zmyślaj tylko idz i poszukaj ta jedyną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bebecar icon Napisano Marzec 10, 2010 moj taki ma i uwielbiam ten jego nochal,facet nie musi byc ladny,ma byc zajebisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokładnie Napisano Marzec 10, 2010 ładny to moze byc gej, a prawdziwy facet ma mieć w dupie jakies kanony urody, ma być twardy i pewny siebie (ale bez przesady, tak zdrowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niewiemno 0 Napisano Marzec 10, 2010 Takich odpowiedzi się spodziewałem ;) Zachęcam do wyrażania zdania jak wrócę z siłowni to zajrzę tutaj ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o chryste panie / Napisano Marzec 10, 2010 garbate nosy są meega sexy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach