Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego mi potrzeba

nagle sie strasznie postarzałam

Polecane posty

Gość czego mi potrzeba

ostatnio ciągle mam jakieś zawroty, duszności, kołatania serca, problemy z pamiecią no i do tego jakos się postarzałam, moja twarz jakby z dnia na dzień stała sie o mnóstwo lat starsza może to brak witamin, minerałów? poradzicie cos

Gość najważniejsze to jest
żebyś zaczęła pić mocz. Wtedy ci się polepszy.

Gość czego mi potrzeba
super, dzięki wszystkim za wyczerpujące, i z głębi serca wypływające wypowiedzi a tak serio, może jednak ktoś wie, czego brak w organiźmie daje takie efekty

Gość oczko na maroczko
ja też i jestem ciagle zmęczona

Gość asdfg
może jesteś odwodniona,za mało przyjmujesz płynow.Wtedy skóra własnie wyglada na starsza

Gość ale dlaczego sądzisz
że to co się z tobą dzieje jest chorobliwe?Przede wszystkim napisz ile masz lat

Gość zmeczona po zimie
tez tak mam :O wydaje mi sie, ze to po tej glupiej zimie 😠 brak slonca a co za tym idzie (mowie tu o sobie) brak energii i checi do czegokolwiek. Jestem wiecznie zmeczona i niewyspana. Ale wzielam sie za siebie ostatnio :) maseczki na twarz, troche balsamu brazujacego, wiecej owocow i warzyw, no i ruchu wiecej :) I byle do wiosny :)

Gość potrzeba ci solidnego
BOLCA !!!!!!!!!!!!!! Raz a dobrze i ci sie wszystko poprawi.

Biodymax, naprawdę super. Też byłam wiecznie zmęczona, jedna tabletka rano i "latam" jak skowronek. Jeżeli chodzi o cerę, to mikrodermabrazja. Po tym zabiegu twarz jest gładka, rozświetlona i przygotowana na wiosenne słońce. :)

Gość Zosia05
A Ile masz lat,bo te objawy wyglądają na przekwitanie.

Gość agnieszka_f
Może to być brak witamin, zwłaszcza jeśli nie odżywiasz się do końca prawidłowo (chociaż kto teraz mało komu się udaje taka mamy zywność). ale też jak pisze Zosia05 to może być przekwitanie.

"czego mi potrzeba super, dzięki wszystkim za wyczerpujące, i z głębi serca wypływające wypowiedzi a tak serio, może jednak ktoś wie, czego brak w organiźmie daje takie efekty " To raczej przez zatrucie:P.Polecam dietę jarską bez pestycydów itp. przypraw:classic_cool:.Poza tym upewnij się czy nie masz plomb z rtęcią:classic_cool:.I jak nie ma przeciwskazań to głodówkę 2 tygodniową:classic_cool:.