Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem jeszcze młoda

Zapamietaj ta date : 21 grudzien 2012 rok godz. 20:40 GTM .

Polecane posty

wierzycie ze wtedy będzie koniec swiata ? Boję się.Przekonajcie mnie ,ze to nieprawda.Mam dopiero 19 lat :(

Już miało być z 10 końców świata :P W 2012 to będzie przebiegunowanie Ziemi, a nie koniec świata :O

Gość taka stara doopa
A wierzy w takie pitolenie o koncu swiata. Ps. Newton wyliczyl ze bedzie w 2060 wiec mamy jeszcze kilka lat :-D

wiem ze zachowuje się jak dzieciak ale ta wizja mnie przeraża:( macie dowody że to niemozliwe :( proszę:(

"W 2012 to będzie przebiegunowanie Ziemi " ,nemezis a to nie to samo ?

Gość
a nie 12.21 ewentualnie 21.12?

Gość czarna dziuraaa
Niemiecki trybunał konstytucyjny odrzucił argumentację pewnej kobiety, która domagała się od rządu swego kraju doprowadzenia do wstrzymania eksperymentów z Wielkim Zderzaczem Hadronów koło Genewy, twierdząc, że zniszczą one Ziemię. Trybunał poinformował, że sprawę oddalił, uznając, iż powódka nie zdołała wykazać związku między eksperymentami w ośrodku CERN (Europejskie Laboratorium Fizyki Cząstek) a groźbą apokalipsy. Przeciwnie - opinie naukowe potwierdzają, że eksperymenty w CERN nie stanowią żadnego zagrożenia. Wielki Zderzacz Hadronów (LHC) to największy na świecie akcelerator, przyspieszający i zderzający wiązki protonów. Powódka obawia się, że w wyniku tych zderzeń powstaną czarne dziury, które wchłoną Ziemię.REKLAMA Trybunał konstytucyjny nie miał żadnych zastrzeżeń do orzeczenia sądu administracyjnego Nadrenii Północnej-Westfalii, gdzie wcześniej owa kobieta bez powodzenia próbowała zmusić rząd Niemiec do wstrzymania eksperymentów w CERN. O powódce wiadomo jedynie, że jest Niemką i że mieszka w Szwajcarii

Gość czarna dziuraaa
Jeśli jedno "dziwadełko" przyjmie prędkość równą 0, wówczas może stanowić zagrożenie. Na czym polega zagrożenie, jakie mogą stanowić "dziwadełka"? "Dziwadełka" zamieniają w kolejne "dziwadełka" wszystko, czego dotkną. Stąd obawy o to, że jeśli w Zderzaczu powstanie choćby jedno "dziwadełko" o zerowej prędkości, nastąpi reakcja łańcuchowa

dziura weź ty kobieto przestań ,ja tu umieram ze strachu a ty sobie jaja robisz

i jeszcze bestia ? fajne pocieszenie ;)

"Zaprawdę Godzina (Ostateczna) nie nastąpi, dopóki nie ujrzycie dziesięć znaków jej poprzedzających." I wśród nich "Bestię."

Klarissa skąd ta interpretacja ? mogę prosic o linka.Tak mi w glowie namieszali ze chyba nie usnę.A ja liczylam na jakis slub,dzieci i wnuki.

I tak sie zstanawiam co będzie sie dzialo z ludzmi 21 grudnia ? panika,strach i przerazenie :( Nie chce by swiat się skonczyl;:(

ja Cie straszyć nie chcę, ale sa tu tacy co wklejaja całe strony na ten temat ;)

Gość dajcie linki