Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mludka

Jak ja wam zazdorszcze Waszych facetow

Polecane posty

Gość mludka

Czytam tyle tu kobiet z problemem ; On nie chce sie zareczyc. Jak ja bym chciala miec takiego faceta dla ktorego slub nie jest taki wazny

Gość o chryste panie /
czekaj spokojnie, znajdziesz sobie chłopa :)

Gość mludka
Taki, ze wychodze za maz , wolalabym zyc na "kocia lape" , ale co sie nie robi dla ukochanego :(

Gość powiedz mu
ze nie chcesz slubu

Gość mludka
Dla mnie slub nie jest taki wazny, wlasciwie to ja nigdy nie chcialam brac slubu, a on koniecznie chce . On jest bardzo statecznym czlowiekiem i nie wyobraza sobie zycia ot tak sobie. Nie rozumiem nie jest jeszcze taki stary bo ma 30 lat

Gość mludka
Juz mu powiedzialam TAK i nie wiem jak teraz to odwolac

Gość ucieknij sprzed ołtarza

Gość mludka
My sie bardzo kochamy i jestesmy szczesliwi tylko ktos musi pojsc na kompromis :(

Gość mludka
Chyba ktos musi isc na kompromis , zreszta wzgledy religijne sa dla niego wazne.

Gość mludka
Nie wie o tym , nie moge mu zrobic takiej przykrosci. Nie wiem co by bylo z naszym zwiazkiem brak slubu koscielnego to dla niego bylby wielki cios

Gość przeloz termin slubu
nie spiesz sie, jesli nie jestes przekonana! ile jestescie razem?

Gość mludka
3 lata jestesmy razem slub w pazdzierniku i na wiosne w przyszlym roku. Wiem, ze to ten, ale boje sie tego zobowiazania, juz tego "doroslego" zycia :(

Gość mludka
wołałabym ciągle się bawić i zabawiać z facetami na boku bo inaczej będzie nudno :(

mludka radziłabym Ci się zastanowić. Skoro nie chcesz ślubu to powinnaś porozmawiać o tym z chłopakiem. Może da Ci troszkę czasu do namysłu, powiedz mu, że go kochasz ale czego sie obawiasz, że nie jesteś jeszcze gotowa. Rozumiem, że nie chcesz go ranić....ale będąc mężatką z przymusu...być może nawet z czasem coraz bardziej nieszczęśliwą to zranisz go jeszcze bardziej... mam nadzieje, że dokonasz właściwej decyzji :)

Gość przeloz termin slubu
czyli w pazdzierniku czy na wiosne nat. roku? jesli sie boisz, to KONIECZNIE chociaz przeloz termin!!! 30lat to nie jest wiek ze MUSI sie juz brac slub!

Gość Lenka...
Ależ to musi być miłość! Ona tak kocha, że woli niczego nie przyrzekać.. A on nawet nie widzi, że ona nie chce ... Ależ miłość! :O

Gość mludka
w pazdzierniku cywilny a na wiosne koscielny. Dlaczego od razu oskarzacie, ze nie ma miedzy nami milosci. kocham go,ale sie boje , nie wiem czy podolam byc zona. Mi dobrze jest tak jest teraz, nie chce go zranic i nie chce go stracic. Teraz nie wiem jak mam mu powiedziec, ze moze jednak lepiej byloby poczekac ze slubem chociaz do 2012 roku Czuje sie podle

Gość A ile Ty masz lat?
?

Gość mludka
24 a narzeczony 30