Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiewiora83

Plamienie implantacyjne

Polecane posty

Dziewczyny jak to jest z tym plamieniem? Kiedy ono nastepuje? Czy moze nastapic po terminie spodziewanej miesiaczki? Bo u mnie owulacja sie przesunela o 2 dni..i dokladnie po 2tyg. od niej dostalam plamienie, ktoro trwalo gora 2h. Wiec czy mogl byc to moment zagniezdzenia czy po porostu gdyby nie ciaza to dostalabym w tym dniu okres? jak to jest wkoncu?

krwawienie implantacyjne występuje w 3, max 5 dni po zapłodnieniu. czyli max w 7 dni po owulacji. w dwa tygodnie po - nie ma szans.

To w takim razie co moglo oznaczac moje plamienie w 2tyg. po owulacji? Niedoszly okres? Czy to sie zdarza po prostu i nie ma zadnych zaleznosci?

nie wiadomo co to mogło byc. jestes w specyficznej sytuacji bo: a) mógł to być niedoszły okres zahamowany przez ciażę; b) mogło to byc plamienie po rpostu jakieś tam, bo skoro owulacja ci sie przesunela to mozliwe ze caly cykl sie troche przereguluje. nie wiadomo. zrób test na wszelki wypadek za jakiś tydzień od tego plamienia.

Jaki test? Ciazowy :) O to wlasnie chodzi ja juz jestem w ciazy w 33tyg. :) Tak sie tylko zastanawialam co moglo oznaczac tamto plamienie. Skoro nie zagniezdzenie to pewnie ta niedoszla miesiaczke, ktora powinnam dostac 2-3dni wczesniej (@mialam zawsze regularna co 27-28dni). A tak na marginesie to czy przy cyklach trwajacych wlasnie tyle mozliwe jest zeby owul.nastapila w 20-21 dniu cyklu? Czy to juz za pozno i zarodek nie mial by mozliwosci prawidlowego zagniezdzenia?