Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 35,0 u 7-mio latka

co to może być???????????

Polecane posty

Gość 35,0 u 7-mio latka

Witam, mój 7-mio letni synek wstał dziś rano z katarem, pokasływał - nie wysłałam go do szkoły, był marudny i mocno osłabiony, po godzinie 13:00 miał 35,3 temperatury, po 15:00 35,1, przed 16 mi zasnął, śpi do tej pory (nigdy mi nie spi w ciągu dnia, nawet w chorobie) NA SPANIU ma 35,0, zadzwoniłam do przychodni dyżurującej (w ciągu dnia dzowniłam do naszej przychodni, ale już nie było wolnych terminów i kazali się zgłosić pod wieczór w dyżurującej), pani doktor mi powiedziała, abym go przywiozła ale za jakiś czas dopiero, bo póki co jest bardzo duża kolejka i szkoda dzieciaka na korytarzu męczyć. Mam pytanie w związku z tym, czy któraś z Was mamy miała styczność u swojego dzieciaka z takimi objawami - szczególnie chodzi mi o tak niską temp., bo Mały zawsze w chorobie ma podwyższoną lub wysoką, więc taka niska jak dziś ciut mnie martwi. Z góry dziękuje za odp. i pozdrawiam.

Gość 35,0 u 7-mio latka
Podbijam wiem, że temat nie na ogólną, ale nie chce się dodać na forum dla mam

Gość 35,0 u 7-mio latka
nikt nic nie podpowie?

ja bym wezwała pogotowie lub ruszyła na ostry dyżur, gdzieś, a nie czekała nie wiadomo na co!

Gość rzuc tego pasozyta
ja w chorobie mam z reguły obniżoną temperaturę, ale jestem osobą dorosłą. każdy organizm jest inny, jedne dzieci mają obniżoną, inne podwyższoną temp. ale niezbyt dobrym objawem jest to, jeśli do tej pory miał podwyższoną, teraz ma obniżoną. jeśli stan dziecka nie zagraża zdrowiu, to nie ma sensu dzwonić po pogotowie, idź na ten dyżur dzisiaj jak tylko będziesz mogła, w razie czego to stamtąd dostaniesz skierowanie do szpitala