Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotomozeoznaczac

CO MOZE OZNACZAC TAKI SEN ? :(

Polecane posty

Gość cotomozeoznaczac

otoz bardzo czesto sni mi sie, ze rozmawiam przez telefon ze swoja mama. ktora nie zyje... i nigdy nie mozemy sie spotkac, bo zawsze cos stoi na przeszkodzie. mowi, ze chcialaby wrocic, ale nie moze, a ja nie moge pojechac do niej. czy to moze miec jakies znaczenie? bardzo czesto sen sie powtarza. mam 19 lat.

Gość średnio się znam, ale...
tęsknisz za mama

Gość cotomozeoznaczac
hunnie: a jezeli ja mam duze watpliwosci co do istnienia Boga? nie bede sie z tego tlumaczyla, ale stalo sie to wlasnie po jej odejsciu. to tez mam sie modlic? nie wiem co mam zrobic :( wystraszylas mnie

Gość cotomozeoznaczac
pomozcie mi

ja sobie w ogole nie zartuje z tej sytuacji. gdy zmarły się śni, oznacza ze potrzebuje modlitwy, ze cos jest nie tak.. Twoja mama była wierząca? pomódl się dziś..zobaczysz jaki będzie tego efekt. Nie dziwi mnie Twoje podejście.. ja tez nie naleze do tych wyjatkowo wierzących ale kiedyś zdarzyło się w moim zyciu coś, co pomoło mi tyle o ile uwierzyć.

Gość chyba sniee
tez sądze ze teskinsz i szukasz kontaktu. sen to łacznosc z nasza podswiadomoscia.. ale dla pewnosci i spokoju mozesz odmowic jaka modlitwe z ksiazeczki katolickiem w intencji Mamy.

Gość cotomozeoznaczac
ok... jak mam sie pomodlic? jakie modlitwy mam odmowic?

obojętnie. podobno ojcze nasz jest najsilniejszą modlitwą. wieczny odpoczynek.. i możesz zawsze dodać coś od siebie..

Gość cotomozeoznaczac
dzieki pozdrawiam :(