Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yrtytryr

PLUS SIMPLUS prosze o pomoc zorientowanych

Polecane posty

Gość yrtytryr

witam, mam pytanie odnoescie sieci plus ponad 3 lata temu wzielam telefon w mixie 36 doladowan za 30zl miesiac temu zaladowalam juz 36 raz wiec telefon stal sie moja wlasnoscia wpisalam jakis tam kod i przeszlam do simplusa i teraz moje pytanie czy np ladujac simplusa za 20zl moge te 20 zl miec na koncie nawet 2-3 miesiace czy tez co miesiac musze ladowac?

Gość chlop z mazur77777
kupuj za 50 zl to nie bedziesz tracic polaczen /

Gość rzuc tego pasozyta
każda karta ma swoją ważność http://www.simplus.pl/v.do?idx=805079 a poza tym telefon był już twoją własnością w momencie jak go wzięłaś i podpisałaś kontrakt, boże dlaczego świadomość konsumentów jest tak mała? :(

Gość yrtytryr
a w jakiejs innej taryfie w plusie jest tak, ze np zaladuje za 20 dychy i nie interesuje mnie zaden okres waznosci?

Gość yrtytryr
i nie rizumiem jeszcze czegos wysllaam smsa z kodem na 600sms i co ja tez 600 sms mam na 7 dni? :|:|:|

Gość rzuc tego pasozyta
na to wychodzi :O nie ma takiej taryfy, w której ważność konta nie ma znaczenia. doładuj sobie najwyższym nominałem na jaki cię stać, najlepiej powyżej 100, to nie dość że dostaniesz więcej kasy, to masz długi okres ważności. a jak kasa ci się skończy przed okresem ważności, to już dowolną kartą możesz zasilić, a okres ważności zostaje ten, który dla ciebie jest korzystniejszy, czyli ten dłuższy

Gość McD
jej... nie czytanie umowy... Jeśli doładujesz teraz, minimum za 5 zł, przechodzisz na umowe pokontraktową. Znaczy jesteś w SIMPLUS chyba 7, ale nie wiem dokładnie. Za 20 jak doładujesz, to nie masz przedłużenia konta, tylko kwotę większą. Za 5 masz na 2 dni, za 10 na tydzień, za 30 na miesiąc. Zobacz sobie na stronie PLUSA www.plus.pl tam dowiesz się więcej i dokładnie

Gość rzuc tego pasozyta
jej... nie czytanie komentarz... już podałam jej linka do zasileń simplus 🖐️

Gość yrtytryr
Ok to teraz juz ostatnie pytanie zaladowalam konto 5.03 marca za 20zl 12.03 konczy mi sie termin czy jesli jutro doladuje za 10zl to przedluzy mi tylko o te 7 dni czy do pelnego miesiaca? (wyjdzie ze w miesiacu marcu zaladowalabym za 30zl ale nie jednorazowo)

Gość rzuc tego pasozyta
ważność konta NIE SUMUJE SIĘ, pamiętaj o tym. więc teraz zasilenie za 10 nic ci nie da

Gość rzuc tego pasozyta
jak dzisiaj zasilisz za 10 zł, to bedziesz miała ważne tak jakby do tego dalszego terminu, czyli 7 dni, bo zostaje ta data ważności, która jest korzystniejsza, dalsza dla klienta. czyli jak dzisiaj zasilisz to do 17 masz ważne konto (jeśli to 10 zł)