Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamatka

czy tak?

Polecane posty

Gość zlamatka

chcialam zapytac czy sadzicie,ze jesli oddam dziecko do zlobka to bede zla matka?bo spotkalam sie z takimi opiniami.ze jak mozna dziecko do zlobka oddac.wychowuje je sama,bo tatus zwinal zagle.niestety nie mam rodziny,zeby mi ktos pomogl.a do pracy trzeba isc,zeby dziecko mialo to,co potrzeba

Gość Zla matka napewno
nie a kto tak mowi, jak rodziny nie masz, faceta tez nie masz!!! Zlobek to nie dom dziecka!!! :) Nie mamy sredniowiecza, robta jak chceta :D

Gość zlamatka
ogolnie kazda kolezanka,ktora ma dziecko,twierdzi,ze do zlobka by go nie dala.tyle,ze maja rodziny do pomocy i mezow,ktorzy zarabiaja.a ja kocham mocno dziecko i bede je kochac nadal.a chociaz do lekarze bede miala jak pojsc,bo teraz nie mam jak

ja nie oddałam i nie oddam bo nie mam takiej potrzeby ale jakbym miała nóż na gardle pewnie bym to zrobiła :) nie przejmuj się opiniami innych tylko rób to co chcesz i musisz

Ja piepsze, a nawet jakbym \Ci napisala BEDZIESZ OKRUTNA MATKA!!! to cos zmieni? Nie. Moja idzie jak bedzie miala rok i 3 miesiace ;P I bardzodobrze, rodzenstwa nie ma to sie bedzie bawic i uczyc z maluchami.

Gość zlamatka
Dianka90 mysle,ze gdybys mi tak napisala,to zle bym sie z tym czula.i mysle,ze rozwazalabym czy nie lepiej "przebiedowac" jeszcze 2 lata az synek pojdzie do przedszkola.

Gość zlobek
to przeciez nie sierociniec ani jakas ochronka. Spokojnie oddaj a w zasadzie wyslij dziecko do zlobka i idz do pracy. Masz ciezka sytuacje i naprawde lepiej dla was bedzie jak bedziesz mogla zarabiac. Przeciez czasem ludzie nawet jak nie musza to posylaja maluchy to zlobka, aby nie rezygnowac z kariery i dzieci maja sie dobrze. Nie przejmuj sie opinia innych, dziecku na pewno nie zrobisz krzywdy.

Gość zlamatka
sytuacja jest bardziej skomplikowana niż myślałam.dzwoniłam do przedszkola.nie ma miejsc w żłobku.myślałam napisać pismo w jakiej jestem sytuacji,ale nie wiem czy to coś da.