Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa marnotrwnaaaaaaaaaa

Czy istnieje szansa? Piszcie, radźcie, krzyczcie

Polecane posty

Poznałam wspaniałego faceta, ideał, jeszcze młody bo 36 lat. A ja 15 lat młodsza;/ I on ma 3 dzieci i żonę! Zaczęło się na podróży do Indii z wycieczką. Jesteśmy z tego samego miasta. Już sama podróż była początkiem czegoś dobrego. Jeszcze nigdy nie czułam czegoś takiego. Słyszałam też (i on wcale nie robił tego celowo) jak oschle rozmawia z żoną. A my się świetnie rozumiemy, i ten jego wzrok. Widzę jak obserwuje mnie i moje ciało. Mamy swoje numery telefonów, jesteśmy po 6 spotkaniach. On kocha swoje dzieci strasznie, ale czuję że jest gotów rzucić dla mnie żonę. Wiem, że mnie skrzyczycie i rzucicie obelgami, że jak śmie rozwalać rodzinę, ale mnóstwo ludzi się rozwodzi. A po prostu ja i on to zupełnie zgodne jest ze stwierdzeniem :trafił swój na swego. Oboje to czujemy, on patrzy na mnie jak w obrazek. Z żoną jest od 10 lat, ale praktycznie tylko dlatego, że ciągle wyjeżdza w podróże, a ona nie chce z nim jeździć. Ja natomiast bym z nim podróżowała! Łączy na tak wiele...są jakieś szanse?

Gość rzuc tego pasozyta
ja osobiście nigdy się nie biorę, i nie rozumiem, jak można się brać za cudzych. skoro zdradzi ją z tobą to i ciebie z kolejną też może zdradzić.

Gość felek kartofelek
hahaha, przpona mnie boli ze smiechu. 21 lat a gadasz jak gimnazjalistka. on z zona tez pewnie czul ta nic porozumienia 10 lat temu. poza tym ma dzieci, wez... jak ci w ogole takie cos przez mysl przeszlo. pewnie ci imponuje bo ma kase i tyle a zreszta to sie troche kupy nie trzyma. skad mialas kase na indie? i zonaty facet z 3 dzieci sam jezdzi do indii. bylo wymyslic ukraine, bysmy lykneli

ja jestem bezlitosna, jeśli baba się nie poświęca dla niego, ma gdzieś jego pasję to się mu nie dziwię. a my coraz bardziej się do siebie zbliżamy...

Gość lady musicca
fajny film, chętnie obejrze:D tylko niech się kostiumolog postara;) No i koniecznie ukazac zdrade żony..jej postepowanie:)

Gość felek kartofelek
agawa idz juz spac bo jutro zaspisz na pierwsza lekcje

ma kasę, a ja również mam kasę ;) takie podróże nie są strasznie drogie jeśli jedzie się ze zorganizowaną wycieczką. To jest podróżnik z zamiłowania. A żona jego też ma jakąś tam pracę. I jak na swój wiek, jestem bardzo dorosła.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dziewczyno poszukaj sobie wolnego faceta, zonaci faceci zawsze robia z siebie ofiary i mówia jakie to zony sa złe i ich zaniedbują, nie wiesz nic o ich małżeństwie, pomyslałas co przezyją te dzieci jak jakas głupia smarkata pinda zniszczy ich rodzine?? A facet i tak Cie porzuci po czasie, albo bedziesz jego kochanka a on nigdy nie odejdzie od zony

dlaczego wy, ludzie, kafeterianie macie tak mało fantazji w sobie? żyjecie zbyt mocno osadzeni w rzeczywistości! a to jest złe! dla was człowiek, który spadnie z 3 piętra jest już martwy, podczas gdy ja się pytam czy przeżył. dla was mecz Polska-Niemcy jest porażką rodaków podczas, gdy ja wierzę do samego gwizdka. Co z wami? Hejj! To jest życie! I WSZYSTKO SIĘ ZDARZA! Nie kłamię, chciałam się poradzić. Dla mnie abstrakcją jest romans z księdzem, a nie poznanie żonatego faceta;/ Dotrze to do was?

Gość felek kartofelek
"I jak na swój wiek, jestem bardzo dorosła." widac, siedzisz na kafe i wymyslasz nudne prowo

Gość lady musicca
chciałabym zobaczyc w koncu dobry film;) psychika żony to pole manewru;) jej manipulacji, takich..psychologicznych. no chyba, że znów wyjdzie partactwo;)

Gość MotylemJesteMMM
gdybys była dorosła wiedziałąbys ze sie nie rozpierdala czyjejs rodziny

Gość rzuc tego pasozyta
rozbijanie rodziny to fantazja? nie gratuluję podejścia :O gdyby to była twoja rodzina, to inaczej byś pisała 🖐️

Gość felek kartofelek
nie produkuj sie, bo i tak ci nie wierzymy idz spac juz

Gość lady musicca
dla mnie abstrakcją jest poderwanie zakonnicy;) ksiądz..to bajka:D

Gość lady musicca
z psychologicznego puntku widzenia..ta rodzina już nie istnieje..postępowanie żony, zdrada.

a tfu z wami! jesteście okropni! ja mam jedno życie i mnie gówno obchodzi ktoś inny. czemu ja mam cierpieć? skoro ona go nie kocha?

Gość rzuc tego pasozyta
spotka cię to samo w przyszłości, zobaczysz, to wraca. oby!

Gość ble ble blee
hahaaa wiem do czego jej potrzebny facet z 3 dzieciaków, tej gówniarze musi ktoś jeszcze pieluchy zmieniać:D

Gość lady musicca
Ale to nie będzie tak szybko robione jak parnassus, postaracie się:)? no i dobre dialogi, gesty, mimika, spojrzenia. dużo sexuu:) ładne ubraniaa akcja plus analiza zachowan damsko-meskich, miedzyludzkich;) no ciekawe... bo ten hollywood to nuda..;)

Gość lady musicca
w przyszłosci to Keira moze go sobie wziac:D jak coś spisze testament:D

wy te wszystkie gwiazdy hollywoodu traktujecie jak kogoś z kosmosu, a ja ich postrzegam jako zwykłych, przeciętnych ludzi i oni jakoś mogą się rozwodzić i was to nie dziwi? macie strasznie nudne podejście do życia:O wszyscy jesteśmy tylko ludźmi, czy taka Penelope Cruz czy jakiś brudas z ulicy

Gość felek kartofelek
dziecino droga, naogladalas sie jakichs telenowej i fantazja cie ponosi. pewnie mieszkasz w jakims blokowisku, zamiast sie wyspac na jutro do gimnazjum to wypisujesz tu swoje marzenia. ile cie kosztowala ta niby wycieczka do indii?

Gość rzuc tego pasozyta
a ty sądzisz, że jak ktoś jest znany, to wszystko co on robi jest słuszne i popierane przez resztę ludu? :O

Gość piina marina
agawa pomysl tylko czy chcialabys byc na miejscu tej zony? wsyztsko w zyciu powraca

łącznie jakieś 10 tys plus/minus. I moja droga/mój drogi jestem pracującą studentką. I co cię obchodzi kim jestem, jak czytałaś temat i chcesz coś napisać to na temat

Gość felek kartofelek
ponawiam pytanie, ile cie kosztowala ta wycieczka do indii

Gość felek kartofelek
no ja tez jestem pracujaca studentka, ale nie stac mnie na podroze do indii. sprawdzam cie bo historia kupy sie nie trzyma. a co fajnego widzialas w indiach? co robiliscie?

A jak jego żona ma jeździć z 3dzieci ty głupia .... To on jest cwel ze woli jeździć niz z nimi siedzieć. Czasem jakis wyjazd ok ale ciagle bo lubi? A weź go zrobisz przysługę tej kobiecie. A on i tak w d Cie kopnie skoro jedną potrafi to Ciebie za kilka lat tez zostawi. Ja tez kochal i to bardziej skoro3 dzieci maja. Tu tez stwierdzam: oświęcim