Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawa marnotrwnaaaaaaaaaa

Czy istnieje szansa? Piszcie, radźcie, krzyczcie

Polecane posty

nie zawsze powraca. czasami człowiek nie bierze ślubu z wielkiej miłości. A ta jego żona nawet na zdjęciach wygląda oschle. Ten związek to jakaś fikcja. On nią już praktycznie nie sypia, nie stanowią pary.

Gość lady musicca
wiesz gdyby mama mojego faceta nie rozwiodła się;) Nie miała 2 związku jego nie byłoby na swiecie..i nie mielibyscie fajnego tv;) to dobry arguent:) pewne rozstania są po cos;)

O kurcze... Natchnęłaś mnie. Żeby uczynić moje życie bardziej ekscytującym, zmienię moje nudne podejście i wezmę sobie kochanka :D T Ty się z nim wiążesz, żeby się dla niego poświęcać? Bo napisałaś, że żona się nie poświęca... I będziesz za nim latać po świecie, gdzie Ci każe??? Za dużo sagi "Zmierzch" się naczytałaś :P

Podróże to niemal całe jego życie i dzieci. On nie ma już rodziny. On ma tylko dzieci. Gdybyśmy razem podróżowali to niczego by mu nie brakowało. Ani nikogo. Nic tak nie łączy jak wspólne pasje.

z nim mogę góry przenosić i kraść konie. jesteśmy dla siebie stworzeni

Gość piina marina
nie ma rodziny, ma tylko dzieci, a zona na zdjeciu wygladala oschle. jak Bog mi swiadkiem, chyba dzis dostanę zawału na tym forum!

Gość ble ble blee
jakby ci ten facet zrobił 3 dzieciaki też byś tak chętnie po świecie za nim latała?

spieprzam od was świry!!!!!!!!!!! a on i tak będzie mój!

Gość rzuc tego pasozyta
"a zona na zdjeciu wygladala oschle." tak, to z pewnością jest dowód na to, że małżeństwo to nie ma przyszłości :D 🖐️:O

Gość piina marina
hahaha dziecko czy zalozylas te topik zebysmy ci tu tlumnie poparli rozwalanie cudzej rodziny? to albo czysta prowokacja, albo podaj mi miejsce zamieszkania, a ja znajdę Ci jakiegos kolegę po fachu.

Gość szczypiorkowa1
pierdolicie hipololicie. chyba nigdy nie mialas na rekach malutkiego dziecka. gadasz jak egoistyczny bachor z gimnazjum, bezstresowo wychowany. jak mozesz cokolwiek do niego czuc jak zachowujesz sie jak zwykla suka?to malo powiedziane.

Gość ble ble blee
a ja na rentgenie wychodzę czarno, znaczy że czeka mnie czarna przyszłość?:classic_cool:

Gość julkak
Chyba bym nie polecala takiego zwiazku, poki co nie znacie sie dobrze i pewnie jest Toba zauroczony, ale czy masz pewnosc ze Cie kocha? a jezeli nic nie wyjdzie? ja bym sobie nie wybaczyla ze odebralam az 3 dzieci ojca :(

Gość blue diamonds
po pierwsze nie masz lat 30 tylko ledwo skonczylas 20 i widac ze naprawde nie wiesz co piszesz. Zwiazek z facetem po rozwodzie z jednym dzieckiem jest ciezkim tematem i wiem cos o tym z autopsji a co dopiero sytuacja kiedy bys rozwalila malzenstwo z 3 dzieci. Nawet nie zdajesz sobie sprawy ile to jest wyrzeczen, czasem bolu i placzu, watpliwosci, cierpliwosci, mysli ze na 1 miejscu bedzie zawsze dziecko z 1 malzenstwa. Dla dojrzalych ludzi jest to ciezkie a co dopiero dla Ciebie. Poczytaj sobie tematy typu zycie z rozwdonikiem to zobaczysz jak wyglada to piekne zycie. Zaznaczam z rozwodnikiem a w tej sytuacji Ty bys sie do tego rozwodu przyczynila. Nic ich nie laczy, oschle ze soba rozmawiali a Ty myslisz ze jak zycie wyglada po 10 latach ze patrza w siebie jak w obrazek, zycie codziennosc, dzieci zabijaja pewne rzeczy i uczucia ale pojawiaja sie inne dojrzalsze. Widzisz jak patrzy na Ciebie i Twoje cialo, jak facet na mloda d..pe po prostu!!! Powiem jedno jestem o wiele starsza od Ciebie i nie wpakowalabym sie w faceta z 3 dzieci nigdy!!(gdyby byl po rozwodzie) bo zonaty nie wchodzilby w gre w ogole. Jedno dziecko potrafi dac w kosc a co dopiero 3 szczegolnie ze zabralabys im tate z PREMEDYTACJA!! Ale chetnie na to popatrze jak bedziesz sobie kiedys plula w brode.

bedzie mój! napierw mu obciągne. bo smak fiutka to przeciez muszę znać od początku zwiazku no nieee? potem dam mu na sobie poskakać zeby nie było w łózku musi byc delikatny i romantyczny, muskać moją cipkę małym wacusiem. a na koniec wyjde za niego w las vegas potem pojedziemy do holandi i zgarne jego majątek :DD ale jestem fajna. ciag dalszy nastąpi......

Gość lady musicca
zgłosiłam do usuniecia:) ten post wyzej. fajnie sie zapowiada, ciekawe jak sie skonczy, ten film;)

Gość lady musicca
las vegas..to takie oklepane..jest w co drugim filmie;) mam scene ślubu..ale to na inny film;) w innym czasie;) wiekowym..XiX