Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yaman777

czy mozliwe jest zajscie w ciaze 2 tygodnie po stosunku ???

Polecane posty

Gość Yaman777

miesiac temu przespalem sie z pewna kobieta i po miesiacu dowaiduje sie ze jest w drugim tygodniu ciazy ?? czy to mozliwe ze to dziecko jest moje ???

Gość kwiatek1276
tak!

Gość onONon958335232
do zapłodnienia dochodzi po okolo 2tyg od stosunku znaczy jakos tak liczy sie ciaze Powaznie!:) ale upewnij sie testami na ojcostwo...

Gość Yaman777
no wiec jestem ojcem czy nie ? miesiac temu odbylismy ten stosunek, teraz sie dowiedzialem ze jest w drugim tygodniu ciazy i nie mam pojecia czy to dziecko moze byc moje? czy naprawde do zaplodnienia dochodzi po dwoch tygodniach - bo wtedy mniej wiecej by to sie zgadzalo:( a czy mozna zrobic test na ojcostwo w czasie ciazy czy dopiero jak sie urodzi dziecko ??

pewność da Ci tylko badanie DNA :] Max. przeżywalność plemników to 6-7 dni, przy czym twierdzi się, że tylko przez 72h są zdolne do zapłodnienia. Do zagnieżdżenia się zarodka dochodzi po kilku/kilkunastu dniach. A tygodnie ciąży liczy się chyba od daty ostatniej mięsiączki, o ile się nie mylę. No i ostatecznie - na podstawie jakich badań wie, że akurat jest w 2 tygodniu?

Gość Yaman777
no wlasnie niby lekarz jej powiedzial ale tylko slownie, powiedziala mi ze dokladna date bedzie znala dopiero po pierwszym usg , a wogole jest mozliwe tak wczesne wykrycie ciazy czy moze jednak jest dalje niz w drugim tygodniu ??

Gość tuttututuuuu
i o to czym grozi przpadkowy seks :( ehhhh/ zawsze chciałam spróbowac ale jak cvzytam takie rzeczy tpo sie ciesze ze nie sprobowałam. a jak mój facet mbnie zdrazdi itamta zajdzie to nie ma juz czego szukac. mam nadzieje ze Ty chociaż samonty jestes io nikogo tym nie zranisz. i nie pisze tegio złośliwie. wiem ze wypadki chodza po ludziach tyakze nie odbierz tego zle

Gość bhjagdk
2 tyg ciazy to lekarz moze nawet nie wykryc wiec laska cie klamie.. ciaze liczy sie od ostaniej miesiaczki jezeli miala ja wczesniej niz sie kochaliscie to jest conajmniej w 4 tygodniu jezeli pozniej to nie moze byc w ciazy w ogole.

ale pieprzycie, jak lekarz zrobi jej test z krwi to wie juz nawet w 6 dniu!! usg robi sie dopiero po 4 tyg, bo dopiero wtedy cos widac...ehh ciemnogrod w tej polsce

Gość Kamilla23
Zgadzam sie z przedmówcą/czynią :) lekarz mógł zlecic bete . na podstawie uzyskanego wyniku wywnioskowal ze ciąża ma 2 tyg. Hormon HCG zaczyna być produkowany w momęcie zagnieżdzenia zarodka co ma miejsce ok 2 tyg od zapłodnienia. wbrew pozorom faceciki i zarodek maja trochę drogi do przebycia. :) Wię bardzo możliwe ze na podstawie tego badania został określony tydzień ciąży. Może kobieta z która współżyłeś ma nieregularne @ i dla tego otrzymała informacje od gina ze to drugi tydzien. Na Usg można zobaczyć pęcherzyk ciążowy po ok. 3 tyg od momentu zapłodnienia .

Gość Kamilla23
Więc*

Gość Yaman777
no wiec jest to mozilwe ze to moje dziecko czy nie ? moze ktos sie specjalizuje w takich sprawach lub mial podobny przypadek ?? i nie odebralem niczego zle, jestem samotny i jesli to moje dziecko to porostu chce byc jego ojcem bo nie chce zeby dziecko mnie szukalo za 20 lat, a cos czuje ze ona mnie oszukuje ze to drugi tydzien i ze to nie moje bo tak twierdzi, no ale chyba nie zostaje mi nic innego jak poczekac i zrobic test :(

Gość księżyc w nowiu
daj jej coś do podpisania,tzn jakąś umowę,że potwierdza że jest to twoje dziecko,bo pewnie będzie chciała od ciebie kasę w czasie ciąży,a dlaczego masz płacić na cudze dziecko,a jak się urodzi to zrobisz test i będziesz wiedział na 100%,Jakby nie chciała podpisać tej umowy tzn że coś kręci

Gość bbhf
Jeżeli stosunek odbył sie 4 tyg. temu, a plemniki żyją od 3 do 5 dni więc nawet przyjmując, że do zapłodnieia doszło w 5-tym dniu od stosunku, to dziewczyna powinna być w....23 dniu ciąży...czyli 3 tyg i 2 dni...podsumowując - nie jestes ojcem tego dziecka....

Moim zdaniem jest taka możliwość. Najlepiej poczekaj zrób test na ojcostwo. Po za tym jeżeli uważa ona że lekarz stwierdził ze drugi tydz. to niech pokaże Ci wynik bety to musi miec na papierze bo w usg na pewno nie było nic widac . Jak nie pokaże to znaczy że ściema no chyba ze gin u ktorego byla jest jasnowidzem :D A ta kobieta należy do tych co facetów zmienia jak rekawiczki??

Gość gość
Ja uprawiałam sex 2 tygodnie temu od razu po okresie tak jakoś z 2 dni po i teraz mineło 13 dni od stosunku .. i nie wiem czy mozliwosc była zajścia w ciąże bo uprawiałam sex z prezerwatywą i partner miał trudnośc z dojściem , a teraz mnie bolą piersi i co to moze byc jest szansa że zaszłam?

Gość gość
Ugościłaś prącia w cipce to jest ciążą/