Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochana1986

prosze o pomoc

Polecane posty

Bądź nadzieją mi w bezsensie, A w nieszczęściu bądź mi szczęściem. W zamian chcę Ci podarować Tylko dwa magiczne słowa: Kocham Cię! mam pytanie jak powiedzieć facetowi że go kocham znamy się od miesiąca takie nie winne spotkania słuchanie muzyki ,picie kawy,itp ale ja się w nim zakochałam ,pewnie pomyślicie że mam 10 lat:(ale nie mam 24 on ma 35 lat i jest rozwodnikiem ,czy on mnie zrozumi ,jak mu to powiem:(przepraszam za błędy ale jak myśle to łezki mam w oczach mam nadzieje że mi poradzicie jak go zaskoczyc

Gość inaaaaa
facet swoje juz przeszedl... dorosly... doswiadczony... bardz szczera i powiedz mu o tym

Gość modliszka86m
zakochana1986 hehehehe:) jestem w identycznej sytuacji, a najlesze jest to że mam 24 lata w sumie w maju skończę, a ten facet z którym spotykam 35:)

inaaaaa dziękuje ci bardzo widzę że jednak są tu normalni ludzie:) masz racje powinnam się zachować wobec jego uczciwie i mu powiedzieć ,ale boje się tylko o jedno że jak mu powiem to on będzie unikał spotkań ,ale tak naprawde to nie wiadomo jak nie sprubuje to się nie dowiem to przyszło tak nagle:(:(zagubiłam się gdy patrze na jego cudowne oczy płakać mi się chcę ale jutro mu powiem tak będzie najlepiej :(tak bardzo się boje

modliszka86m ::):):)czyli się zakochałaś???? powiedziałaś mu o tym??????jak tak to jak???????? też jest rozwodnikiem???????? czyli jestes odemnie starsza o rok???????

Gość inaaaaa
Nic nie stracisz a mozesz tylko zyskac... Wiele przeszlam... i z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozna zalowac ze czegos sie nie zrobilo!!

Gość takajednamalami
wiesz co, piem Ci szczerze, ze ja na Twoim miejscu bym sie jeszcze wstrzymała... miesiac to troche krótko by powiedziec : "Kocham Cie"... jestem przekonana, że on widzi po Tobie co jest grane... poczekaj jeszcze troche na rozwój sytuacji.... sadze, ze narazie jest to bardziej zauroczenie...

Gość Redi
a

Gość moja mała nadzieja
Z jednej strony jak mu nie powiesz, to nie poznasz jeg reakcji i jego uczuć, ale z drugiej strony możesz go wystraszyć. Pomyslałaś co będzie jak stwierdzi, że to nie dla niego? Poza tym chcesz powiedzieć facetowi po miesiącu, ze go kochasz?

Gość tez mam24 lata-ale mąż 33
słuchaj.. nie mów tego!!!!! nie teraz... to dla Niego za wczesnie... sama mam straszego meza i pamietam nasze poczatki... wystraszysz Go! potraktuje Cie jak małolate..której wystarczy kwiatka kupic i juz za nim gania w te i z powrotem... .. wstrzymaj się!!! dobrze Ci radze....

Też uważam, że powinnaś się wstrzymać. Takie oświadczenie po miesiącu mogłoby świadczyć o Twojej niedojrzałości. Sam widzi, że masz motylki w brzuchu i cieszcie się tym. Nie ma sensu tego nazywać, bo można popsuć.

Gość ja powiem tak ......
popieram zdanie dziewczyn które sugerują żebyś się jeszcze z tym wyznaniem wstrzymała ...miesiąc znajomości to na prawdę malutko ...bardziej jesteś być może zauroczona jak zakochana ...poczekaj zobacz jak się sytuacja rozwinie jak on podchodzi do Waszej znajomości czy zaczyna traktować ją poważnie czy jest na etapie zwykłych niezobowiązujących spotkań ...a rzeczywiście facet może się wystraszyć ...jest po rozwodzie ...może nie jest jeszcze gotowy na poważne związki obietnice wyznania ...im się jest starszym tym bardziej ostrożniejszym w lokowaniu uczuć ....a słowo kocham jest ważnym słowem i trzeba być pewnym swoich uczuć na 100 % za nim je wypowiemy żeby nie zranić nikogo że dziś kochamy a jutro nie jeśli wypowiemy je zbyt pochopnie

dziękuje ślicznie za pomoc:)macie racje powinnam poczekać,ja jestem tego pewna dużo nas łączy mamy podobne pasje,charaktery może ktoś inny mi jeszcze poradzi :)

ja od swojego faceta pierwsze "kocham Cię" usłyszałam po 9 miesiącach związku i wtedy też, sama mu to po raz pierwszy powiedziałam. Nie takiego spotykania się, tylko normalnego związku. Takich słów nie rzuca się ot tak... lepiej jest poczekać. Miesiąc to stanowczo za wcześnie.

Nie mów mu jeszcze! Wystraszysz go w cholerę albo cię wykorzysta. To po pierwsze za wcześnie a po drugie mówi się, że osoba, która pierwsza mówi kocham cię sama strzela sobie bramkę i daje broń do ręki partnerowi. Postawiłabyś się na przegranej pozycji. Faceci lubią zdobywać. Jak podasz im wszystko na talerzu bez żadnego wysiłku z ich strony, szybko się zniechęcą.

czarna sukienka dziękuje masz racje :):)ja bardzo trudno się zakochuje w życiu zakochałam się tylko teraz :)i to jest piękne

dziś się z nim spotkałam chciałam mu o tym powiedzieć ,ale jednak nie powiedziałam :(teraz pytanie dlaczego ja się boje